Βέβαιη θεωρούνταν η εμπλοκή του Γιώργου Καπουτζίδη στα LIVE του «The Voice», μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιανού για Άγιο Δομήνικο προκειμένου να παρουσιάσει το «Survivor».

Αν και τα ρεπορτάζ ήθελαν τον επιτυχημένο δημιουργό να έχει δεχτεί την πρόταση του καναλιού του Φαλήρου για την παρουσίαση των τεσσάρων LIVE του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ, νέο ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου για την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», αναφέρει πως ο Καπουτζίδης τελικά αρνήθηκε να εμπλακεί με το «The Voice» και μάλιστα για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Όπως ειπώθηκε, τα τέσσερα LIVE είναι πολύ κοντά χρονικά με την πρεμιέρα της δικής του εκπομπής στην ΕΡΤ, πράγμα που τον έκανε να έχει δεύτερες σκέψεις για το κατά πόσο είναι καλό για το δικό του προϊόν να μπει στη διαδικασία να παρουσιάσει project σε άλλο κανάλι.

Αυτή τη στιγμή, ο ΣΚΑΪ βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς το πρώτο LIVE έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή. Το κανάλι έχει περίπου 1,5 εβδομάδα να βρει παρουσιαστή, με τον Νίκο Μουτσινά να έχει ήδη δεχτεί πρόταση. Ο ίδιος δεν έχει δώσει την απάντησή του καθώς όλο αυτό είναι πολύ νέο για εκείνον.

Μένει να δούμε αν το κανάλι του Φαλήρου θα καταφέρει να τον πείσει ή αν τελικά αναγκαστεί να ρίξει τα δίχτυα του αλλού.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »