Μπορεί τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ρήξη στις σχέσεις ΣΚΑΙ – Ατζούν, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Realife» η επιστροφή του Survivor θεωρείται ειλημμένη απόφαση. Μάλιστα, στο Φάληρο έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες ώστε το ριάλιτι επιβίωσης να βγει στον αέρα ακόμα πιο νωρίς από ότι περιμέναμε, με την πρεμιέρα να προγραμματίζεται για το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται για ακόμα μία σεζόν ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ σε ότι αφορά τις εξελίξεις με την κορονοϊό, πηγές από τον ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι το θέμα αυτό πολύ δύσκολα θα επηρεάσει τη διεξαγωγή του ριάλιτι.

Σχετικό νέο:

Ανατροπή με το Survivor – Πότε κάνει αρχή;

Σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων κλειδώνει μέσα από το Σάββατο ο Κ.Μητσοτάκης – Αυτές είναι οι περιοχές όπου μπήκε απαγόρευση κυκλοφορίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00.30 τη νύχτα έως τις 05.00 το πρωί στις περιοχές Αυξημένης Επιτήρησης (Επίπεδο 3) και Αυξημένου Κινδύνου (Επίπεδο 4) ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο ο πρωθυπουργός είπε «μεταμφιεσμένα» πως σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων από το Σάββατο δεν θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους το βράδυ.

Το μέτρο θα ισχύσει από τις 6.00 το πρωί του Σαββάτου. Εξαιρούνται όσοι εργάζονται τη νύχτα και τα περιστατικά έκτακτης ανάγκης.

Δύο περιοχές, η Κοζάνη και η Καστοριά βρίσκονται στο επίπεδο 4 και συνολικά 17 στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί) Πρόκειται για τις εξής περιοχές: Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα, Σέρρες, Αττική, Αχαΐα, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Θήρα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κέα-Κύθνος, Λέσβος, Μύκονος, Πέλλα, Σάμος και Τρίκαλα.

Στις ίδιες περιοχές οι πολίτες θα πρέπει να φορούν μάσκα τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Δείτε το χάρτη με τις 17 «πορτοκαλί» και τις 2 «κόκκινες» περιφερειακές ενότητες όπου θα ισχύσουν τα νέα μέτρα:

(πληροφορίες απο το makeleio)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »