Δείτε βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται οι ένοπλες δυνάμεις Ελλάδας και Τουρκίας (Ναυτικό και Αεροπορία), οι γαλλικές δυνατότητες υπερπόντιων επιχειρήσεων και αποστάσεις με εμβέλειες, σε ένα υποθετικό σενάριο σύγκρουσης.

 

Ανάλυση: Μπορεί η χώρα μας και η Γαλλία να σταματήσουν την Τουρκία στην ανατ. Μεσόγειο;

Δεν θα γίνετε σοφότεροι, για όσους παρακολουθούν τα αμυντικά δρώμενα, παρ΄όλα αυτά περιέχει ορισμένες χρήσιμες συγκεντρωτικές πληροφορίες.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Σχετικό νέο:

Χρυσή Αυγή: Συγγενείς των μελών πηγαίνουν στη ΓΑΔΑ για να τους δώσουν ρούχα και τα προσωπικά τους αντικείμενα

Λίγο μετά τις συλλήψεις, πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος των καταδικασθέντων έσπευσαν στο κτήριο για να τους δώσουν ρούχα

Στο κτήριο της ΓΑΔΑ έχουν αρχίσει και πηγαίνουν συγγενείς των μελών της Χρυσής Αυγής που κρίθηκε ότι πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους, με τη σημερινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών. Ανάμεσά τους η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, αλλά και η κόρη τους, Ουρανία.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος των Χρυσαυγιτών, μεταφέρουν ρούχα τους και προσωπικά αντικείμενα σε σακούλες. Οι καταδικασθέντες αναμένεται ότι θα μοιραστούν σε διαφορετικές φυλακές, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγετική ομάδα θα μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού.

Στη ΓΑΔΑ έχουν μεταφερθεί οι Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος και Γερμενής, που είχαν παραδοθεί νωρίτερα στη Ραφήνα. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, επίσης, στη ΓΑΔΑ πήγαν και οι Πατέλης, Καζαντζόγλου, Πανταζής και Ευγενικός.

Με επεισοδιακό τρόπο παραδόθηκε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, που μετέβη στη ΓΑΔΑ με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια.

1

2

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »