Αμετανόητος και ασεβής ο Δημήτρης Οικονόμου ενώ αρκεί μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ !

Newsteam 0 Comments

Νίκος Μπουρλάκης


ClockDate and time that the article is published or last modified09/09/2021 17:46

Αμετανόητος και ασεβής ο


Αμετανόητος και ασεβής ο Δημήτρης Οικονόμου ενώ αρκεί μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ !Ο Δημήτρης Οικονόμου, παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, όχι μόνο δεν ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί για τα ΨΕΥΔΗ που ακούστηκαν με στόχο να βγάλουν μυθομανή τον Μίκη Θεοδωράκη, αλλά… πουλάει και τρέλα στο Twitter!

Κανονικά από τη στιγμή που υπάρχει βίντεο δε θα έπρεπε να αφιερώσουμε τόσες πολλές λέξεις στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου.

Είναι δεδομένο ότι ο Δημήτρης Οικονόμου έχει εκτεθεί. Η ασέβεια που επέδειξε μαζί με τους άλλους δύο από το… σκληρό παρεάκι του ΣΚΑΪ, απέναντι στον Μίκη Θεοδωράκη, δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Κι όσο προσπαθεί να παραστήσει τον… αδιάφορο, ότι «δεν έγινε και τίποτα», τόσο περισσότερο εκτίθεται!

Σε μια εμφάνισή του στα social media και μέσα στις διαμαρτυρίες για την ασέβεια απέναντι στον Μίκη Θεοδωράκη, ο κ.Οικονόμου απάντησε… αφοπλιστικά.

Ιδού:

Επειδή λοιπόν η εικόνα και ο ήχος είναι αδιάψευστος μάρτυρας, ας την παρουσιάσουμε κι εμείς. Μήπως και αποφασίσει ο κύριος Οικονόμου (μαζί με τους άλλους δύο) να πουν μια και μόνη λέξη. Απλή αλλά και τόσο σημαντική: ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

Τι είπε λοιπόν ο άνθρωπος;

Ότι δεν ήταν δικό του… ρεπορτάζ και ότι μετέφερε το ρεπορτάζ άλλων, σε ένα δημοσίευμα της Καθημερινής.

Απ’ όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΜΕΣ για τον Μίκη Θεοδωράκη, το τρίο του ΣΚΑΙ, αυτό ξεχώρισε;

Για μια οικουμενική προσωπικότητα, αυτό… ξεχώρισαν;

Ας αποδεχτούμε όμως ότι ήταν μια αστοχία. Κάτι ανθρώπινο… Κι ας δούμε το θέμα ψυχρά και κυνικά.

Αυτή η φωτογραφία ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ κι αποδεικνύει ότι ο μεγάλος Μίκης ΟΝΤΩΣ ήταν στο Καλυψώ με τον Κουστώ, του λέει κάτι;

Αυτή η φωτογραφία, μαζί με επιπλέον τεκμήρια που αποδεικνύουν τη φιλική σχέση, ουσιαστικά αναφέρει ότι όσα ανέφεραν είναι ΨΕΥΔΗ! Κι επειδή πρόκειται για τον Μίκη Θεοδωράκη (και όχι για κάποιον ανώνυμο) θα έπρεπε από την ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ να έχουν πει κάτι απλό: «Κάναμε λάθος. Συγγνώμη… Λάθη γίνονται».

Αντ’ αυτού… τρελίτσα! Μεταφέραμε ρεπορτάζ, λέει. Κι αφού το ρεπορτάζ (…) αποδείχθηκε ΨΕΥΔΕΣ δε θα έπρεπε να το πεις;

Για να προστατεύσεις και τον εαυτό σου που πήγες να βγάλεις μυθομανή τον Μίκη!

Όσο προσπαθούν να μας βγάλουν τρελούς τόσο θα αποδεικνύουν ότι η αλαζονεία και η αμετροέπειά τους έχουν τρυπήσει το ταβάνι.

Την Πέμπτη (9/9) είχε άλλη δουλειά: Να δηλώσει οργισμένος και να χαρακτηρίσει εγκάθετους και οργανωμένους (από ποιους;) όσους αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό. Και δεν πρόλαβε να διορθώσει την ασέβεια…

Παρότι έχουν περάσει πολλές μέρες, προλαβαίνει ακόμα…

Author

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College

Διαβάστε επίσης »