Δείτε τη διαδικασία διαλογής καρπουζιών σε χωράφι στην Αμαλιάδα και τον σωστό τρόπο επιλογής του καλού καρπουζιού.

Πολλά εξ αυτών εξάγονται σε διάφορες χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης. Όπως είπε ο Γιώργος Αχαμνός παραγωγός καρπουζιού, στη συγκομιδή απασχολούνται αλλοδαποί ενώ Έλληνες εργαζόμενοι είναι στη διαδικασία της μεταφοράς, αποδίδοντας το γεγονός ότι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται για την εργασία της συγκομιδής καρπουζιού.

ΕΔΩ

Πληροροφρίες από kede

Διαβάστε επίσης »