Με τον δικηγόρο του Στέλιο Σούρλα βρέθηκε στα γραφεία της Acun Medya ο Αλέξης Παππάς και η κάμερα του «Πρωινού» ANT1 ήταν εκεί για τις πρώτες δηλώσεις.

«Θα τα δούμε όλα σύντομα. Θα έχουμε ωραία πράγματα. Έχω δεχθεί πολύ ωραίες προτάσεις», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς, ενώ ολοκληρώνοντας -μια ώρα μετά- το ραντεβού του ανέφερε: «Είπαμε διάφορες ιστορίες για το Survivor. Πώς περάσαμε. Ήπιαμε τα κεφεδάκια μας. Η Αcun Medya είναι μια εξαιρετική εταιρεία και μας αντιμετώπισε αξιοπρεπέστατα».

Ωστόσο, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις του, εκείνος προσπάθησε με κάθε τρόπο να αλλάξει θέμα.

Παρόλα αυτά, όμως, όσο αφορά στο Survivor ήταν λαλίστατος: «Ο Τριαντάφυλλος είναι αγαπημένος μου φίλος και μεγάλος νικητής του Survivor. Μιλήσαμε για λίγο στο τηλέφωνο με τον Τζέιμς και τον Νίκο».

Τέλος, στην ερώτηση αν υπήρξε σεξ μέσα στο Survivor –όπως είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι- η απάντηση του Αλέξη Παππά ήταν η εξής: «Έκανα εγώ σεξ με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι; Δεν είδα και δεν βίωσα εγώ προσωπικά κάτι στο παιχνίδι».

Tags
  • Αλέξης Παππάς
Διαβάστε επίσης »