Δημοσιεύθηκε: 5 Ιουλίου 2021 17:45

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Ευσταθία Τσαπαρέλη: οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Open έκαναν ποδαρικό στην Ελένη Τσολάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Ευσταθία

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη ήταν καλεσμένοι στην πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη στο Open και την νέα της εκπομπή «Καλοκαίρι #not»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Ευσταθία Τσαπαρέλη: οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Open έκαναν ποδαρικό στην Ελένη Τσολάκη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη μίλησαν για το νέο σίριαλ του OPEN, «Σ’ αγαπώ μεν… αλλά», για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, αλλά και τον ρόλο τους ως γονείς.

Τα γυρίσματα του σήριαλ ξεκινούν την Τετάρτη και ο τίτλος αφορά την συνηθισμένη κατάσταση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Μίλησαν για την υπόθεση της σειράς και οι δύο τους είναι ο Παύλος και η Δάφνη. Ένα ζευγάρι που είναι δέκα χρόνια μαζί. Η Δάφνη είναι ένας χαρακτήρας με διακυμάνσεις ανάλογα με τις συνθήκες. Έχει μια ταλάντευση ανάμεσα στις ευθύνες της, αλλά και μια πλευρά ανωριμότητας.

Ο Παύλος είναι ονειροπόλος και αναγκάζεται να γράφει τα κείμενα για μια εκπομπή πράγμα που δεν τον αντιπροσωπεύει. Θα ήθελε να ασχοληθεί με τη συγγραφή.

Το γύρισμα θα ακολουθήσει το ρεύμα των σειρών μυθοπλασίας των τελευταίων δύο ετών και θα είναι περισσότερο κινηματογραφικό.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε παράλληλα για την ευτυχισμένη περίοδο που διανύει με την οικογένειά που έχει δημιουργήσει με τη Λένα Δροσάκη. Ο γιος του όπως είπε όλα μπροστά στο παιδί τους είναι πιο μικρά.

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη έχει έναν γιο 9 ετών, τον Μάρκο, μαζί με τον σύζυγό της, τον Αλέξανδρο Λογοθέτη. Επεσήμανε πως είναι υποστηρικτικοί μεταξύ τους και καθόλου ανταγωνιστικοί.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για την καταγγελία που έκανε η Λένα Δροσάκη στον Πέτρο Φιλιππίδη

«Αφετηρία για να μιλήσει η γυναίκα μου για ό,τι πέρασε, ήταν η Σοφία Μπεκατώρου. Οι κακοποιητικοί άνθρωποι πάντα θα υπάρχουν και δεν μπορείς εύκολα να τους αποφύγεις με έναν τρόπο, αλλά αυτή τη στιγμή ήταν σημαντικό να ακουστεί η φωνή αυτών των ανθρώπων. Επιτέλους»! Από όσο γνωρίζω υπάρχει μια ποινική δίωξη που είναι σε εξέλιξη. Καλό είναι αυτή η κατάσταση να μην αφεθεί. Η ελληνική κοινωνία έχει αφυπνιστεί, καλώ είναι να μην ξανακοιμηθεί»

  • #News
  • #Showbiz
  • #Eleni Tsolaki
  • #Αλέξανδρος Μπουρδούμης
  • #Ευσταθία Τσαπαρέλη
  • #καλοκαίρι
Διαβάστε επίσης »