Το βράδυ της Πέμπτης 25/11, οι εκπρόσωποι της ελληνικής τραπ σκηνής μίλησαν στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη. Τώρα μη μου πείτε πώς πειστήκατε πώς ο “ποτάμης” κατάλαβε την υποκουλτούρα των νέων “καλλιτεχνών” γιατί θα πηδηχτώ απο το παράθυρο. Τα διπλά με τους πιτσιρικάδες που θύμιζαν ταινία με τον εκάστοτε τράπερ που μιλάει στον κοινωνικό λειτουργό. Βεβαίως τον στόχο του τον πέτυχε μιας και το νεανικό κοινό τον είδε… αφού δεν είχε και τίποτε άλλο να δεί στον ανταγωνισμό.

Άκυρος ο Θεοδωράκης δίπλα

  • Ειδικά όταν ο δημοσιογράφος συνάντησε τους τέσσερις κολλητούς του Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις αρχές του Σεπτέμβρη μετά από τροχαίο δυστύχημα εκεί με ξέρανε.

Ο Strat, ο Mike, ο Con The G και ο dj Stephan θυμήθηκαν τον άνθρωπο που τους έκανε να γελάνε, την μεγάλη καρδιά που δεν ξέκοψε από τις πλατείες μόλις έβγαλε λεφτά, τον φίλο που τους έλεγε να μην οδηγούν όταν πίνουν.

«Δεν θα βγει άλλος σαν αυτόν», ανέφεραν για τον Mad Clip κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυα τους.

«Ήταν ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από το μηδέν. Εργατικός φουλ, δεν ήξερα άλλον τόσο εργατικό όσο εκείνος. Δεν σταματούσε να δουλεύει ποτέ. Δεν ήθελε να βλέπει τον κόσμο να τσακώνεται μεταξύ τους, τους αγαπούσε όλους, ένωνε τη μουσική, ένωνε τον κόσμο. Εμφανίσιμος, καλή καρδιά, δεν ήταν τσογλάνι. Ακόμη και που έπιασε χρήματα, γινόταν ακόμη καλύτερος. Αδερφός, δεν θα άφηνε κανέναν να μιλήσει άσχημα για φίλο του. Δεν ξέχασε τίποτα, ερχόταν ακόμη στην πλατεία και άραζε. Δεν ήταν ο Mad Clip, ήταν πάντα ο Pete. Ήταν από τους πιο αληθινούς ανθρώπους» ανέφεραν οι συγκινημένοι οι κολλητοί του φίλοι.
Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »