Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουλίου 2021 09:10

Άκης Πετρετζίκης: μπαμπάς ναι, γαμπρός όχι! Η απόφασή του αλλά και της συντρόφου του Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ

Άκης Πετρετζίκης: μπαμπάς ναι,

Μια από τις σημαντικότερες και πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Άκης Πετρετζίκης. O γνωστός σεφ πριν από μερικές ημέρες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και πετάει στον έβδομο ουρανό.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έγιναν γονείς στις 2 Ιουλίου. Και από εκείνη τη στιγμή βιώνουν μοναδικές στιγμές έχοντας στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Μάλιστα, η χαρά του είναι τόσο μεγάλη που αποφάσισε (αν και δεν το συνηθίζει) να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα από την προσωπική ζωή του. Ανεβάζοντας στο instagram  φωτογραφίες με την εγκυμονούσα σύντροφό του αλλά και από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος τους.

Kαι μπορεί να βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της όμορφης Κωνσταντίνας και του γιου τους, ωστόσο δεν αναμένεται να ντυθεί γαμπρός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife, ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους. Αντισυμβατικοί και οι δυο τους, δίνουν σημασία στην ουσία. Και δεν θεωρούν σημαντική την επισημοποίηση της σχέσης τους, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

Προτιμούν να απολαμβάνουν τη ζωή τους ήρεμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και να βλέπουν το αγοράκι τους να μεγαλώνει και να γεμίζει με χαμόγελα την καθημερινότητά τους.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Akis Petretzikis
  • #Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ
Διαβάστε επίσης »