Δημοσιεύθηκε: 31 Μαΐου 2021 21:15

Αιμιλιανός Σταματάκης: «Τώρα θα υπερασπιστούμε πιο έντονα αυτά που θεωρούσαμε αυτονόητα»

Αιμιλιανός Σταματάκης: Τώρα θα

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης μετά από έναν χρόνο παύσης λόγω πανδημίας, επιστρέφει δυναμικά με μια συνεργασία έκπληξη. Αυτή τη φορά δεν θα τον δούμε σε κάποιο μιούζικαλ όπως μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται να συνεργαστεί με τον Γιάννη Κακλέα στην Ορέστεια που θα ανέβει στην Επίδαυρο αυτό το καλοκαίρι.

Αιμιλιανός Σταματάκης: «Τώρα θα υπερασπιστούμε πιο έντονα αυτά που θεωρούσαμε αυτονόητα»

«Σαν να χάσαμε την επικοινωνία, τον πυρήνα μας εμείς οι καλλιτέχνες από πέρσι. Γιατί η ουσία είναι να βρίσκεσαι μπροστά σε ανθρώπους και να μοιράζεσαι τη δουλειά σου. Και αυτό σταμάτησε.

Το καλό; Οι άνθρωποι ένιωσαν μεγάλη πίεση. Και λόγω της λιγότερης ανεκτικότητας που απέκτησαν σημειώθηκαν εκρήξεις και αντιδράσεις απέναντι σε κακές συμπεριφορές. Και αδικίες που υπήρξαν στον χώρο μας. Και αυτό θα λειτουργήσει θετικά.

Έχουμε αρχίσει να νοσταλγούμε αυτά που κάναμε και επιστρέφοντας πλέον, νομίζω ότι θα υπερασπιστούμε πιο έντονα αυτά που θεωρούσαμε αυτονόητα.

Όταν έγινε η πρώτη καραντίνα πέρσι σχεδόν βλάσφημα είπα: «Α, είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκουραστώ», γιατί δούλευα non stop. Τώρα προτιμώ να γίνομαι λιώμα από τη δουλειά γιατί είναι ζωή και ανάσα παρά το σουρεαλιστικό σύμπαν όπου ζούμε». Είπε  στο περιοδικό Gala.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Aimilianos Stamatakis

Διαβάστε επίσης »