Φωτιά στα social media!

Το επεισόδιο της Τρίτης, πυροδότησε φωτιά στο Twitter και στο Instagram από τους φανατικούς τηλεθεατές του Greece Next Top Model!
Η πλειοψηφία αυτών έκραζε με tweets και αναρτήσεις την κριτική επιτροπή καθώς πίστευαν πως η φωτογραφία της Κάτιας αδίκως πήρε τα εύσημα ενώ υπήρχαν φωτογραφίες κοριτσιών με πολύ καλύτερη προοπτική και εμφάνιση!

Δεν έλειψαν οι κακίες αλλά και τα σατιρικά σχόλια μαζί με τις ανάλογες φωτογραφίες..

Είναι τελικά στημένο;

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν υπόνοιες πως το Greece Next Top Model του Star είναι στημένο από τους τηλεθεατές του, καθώς στο παρελθόν έχουν αντιμετωπιστεί ή αντίστοιχα γεγονότα.

Έτσι μία μερίδα τηλεθεατών πιστεύει πως το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί και έχει δοθεί επιτηδευμένα αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι η τελική νικήτρια εμείς.
Ωστόσο έχουμε εξασφαλίσει ασφαλείς πληροφορίες για τον τελικό και τις δοκιμασίες του! Δείτε εδώ τις δοκιμασίες του τελικού

Η GNTM αποχώρηση της Πέμπτης 12/12

Δεν ήσασταν συνηθισμένοι σε επεισόδια Πέμπτης. Είναι αλήθεια! Φτάνουμε όμως προς τον τελικό και πρέπει να τα συνηθίσετε, μαζί με τις αποχωρήσεις.
Πάμε λοιπόν στο κορίτσι που δεν θα καταφέρει να μπει στην κορυφαία πεντάδα.

Παραμένουν 5 άτομα στο σπίτι

Μετά και από την αποχώρηση της Πέμπτης, στο σπίτι θα μένουν μόνο πέντε κορίτσια, τα οποία θα είναι οι φιναλίστ του τελικού. Φανταστείτε τι μαλλιοτράβηγμα θα παίξει τις τελευταίες ημέρες! Εμείς βέβαια, έχουμε ήδη διασφαλίσει την τελική τριάδα του τελικού και ξέρουμε από τώρα.. μέχρι και τις δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθούν τα κορίτσια στον τελικό!

Διαβάστε αναλυτικά εδώ τί θα γίνει στον GNTM τελικό

Προτού σας αποκαλύψουμε ποια θα αποχωρήσει την Πέμπτη, υπενθυμίζουμε πως την Τριτη, τα spoiler όλων των sites σχεδόν έπεσαν, έξω εκτός από το δικό μας, το οποίο προέβλεπε εξ αρχής την Ίλντα να αποχωρεί αντί της Άννας!

Δείτε το μήνυμα της:

Ποια φεύγει σήμερα;

Μικρό το κακό όμως καθώς την Πέμπτη τελικά, θα δούμε την Άννα τελικά να αποχωρεί! Το GNTM φτάνει στο τέλος του για την Άννα, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν είχε καλές φωτογραφίες. Σχεδόν καμία κοπέλα δεν λυπάται και η Κάτια μένει.. μόνη της!

Η αλήθεια είναι πως η Άννα, έχει γλιτώσει τόσες φορές από την αποχώρηση, που πραγματικά απορούμε εάν είναι επτάψυχη!

Δείτε παρακάτω το trailer του επεισοδίου:

Next Top Model τελικός : Αυτές είναι οι παίκτριες που θα βρεθούν στον τελικό!

Μπορεί ο ημιτελικός να έχει γυριστεί στο Μιλάνο και να έχει κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό.. ωστόσο εμείς ξέρουμε ήδη την τελική τριάδα! Στον τελικό του Greece Next Top Model 2 λοιπόν, τα κορίτσια τα οποία θα δούμε στην τελική τριάδα είναι.. η Κάτια, η Κέισι και η Άννα Μαρία Ηλιάδου, καθώς στην τελευταία δοκιμασία, αποχωρεί η Μαρία.

 


Διαβάστε επίσης »