ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΑΣΗΜΙΝΑ: Η μεγάλη μέρα φτάνει και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία όμορφη τελετή όπου παρευρίσκονται όλοι.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΑΣΗΜΙΝΑ: Μετακομίζει στους Σεβαστούς

Έτσι, η Ασημίνα μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών αφού πρώτα ορκιστεί με τις αδελφές της πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα και πως τίποτα δεν θα μπει ανάμεσά τους, όπως θα δούμε στον ΑΝΤ1

Από την άλλη, ο Μελέτης δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του. Παρασύρεται, λοιπόν, και φιλάει με πάθος την Πηνελόπη χωρίς να ξέρει πως την ίδια στιγμή ο Κλεομένης ζητάει το χέρι της από τον Δούκα.

Εκείνος, όμως, δείχνει διατακτικός σε αυτή την πρόταση γάμου, καθώς ακόμη δεν ξέρει αν μπορεί να εμπιστευτεί τον Κλεομένη.

Εντω μεταξύ, η Ελένη ύστερα από μια επίσκεψη ενός υπαλλήλου του υπουργείου Γεωργίας ανακαλύπτει κάτι που δεν θα έπρεπε να μάθει.

Το χωριό ζει ακόμα στον απόηχο του γάμου των Σεβαστών, ενώ ο Κωνσταντής αρχίζει να πλησιάζει όλο και πιο προκλητικά τη Δρόσω, γεγονός που την τρομάζει.

Όταν, αργότερα, ο ίδιος μαζί με τον Μελέτη πέσουν πάνω στον Μιλτιάδη, καταβάλλουν προσπάθειες για να θολώσουν τα νερά της επίθεσης εναντίον του.

Την επόμενη μέρα η Δρόσω επισκέπτεται την Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών κι εκεί έρχεται αντιμέτωπη με την ψυχρότητα της Μυρσίνης αλλά και με τα κρυφά της αισθήματα για τον Νικηφόρο.

Η Ελένη και ο Νέστορας πηγαίνουν στη Λάρισα για να μάθουν από τον δικηγόρο την αλήθεια για την ένσταση, την ίδια στιγμή που η Ανέτ επισκέπτεται τον συμβολαιογράφο του Δούκα για να ξεσκεπάσει ακόμα μία θαμμένη αλήθεια…

« Άγριες Μέλισσες »

ANT1 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Ασημίνα μετακομίζει στους Σεβαστούς

Διαβάστε επίσης »