Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 38 ANT1

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες είδαμε πως:
Ο Χρόνης και ο Προκόπης βρίσκουν τον µαχαιρωµένο Μιλτιάδη πεσµένο στη βρύση µετά την επίθεση του Μελέτη.

Η Ανέτ πηγαίνει να τηλεφωνήσει κρυφά στον συµβολαιογράφο του ∆ούκα, αλλά ο φόβος µήπως κινδυνεύσει ο γάµος του Νικηφόρου τη βάζει σε σκέψεις. Οταν όλοι συνειδητοποιούν πως ο Μιλτιάδης χρειάζεται γιατρό για να σωθεί, η Ανέτ ζητάει το αµάξι του ∆ούκα για να τον µεταφέρουν στο νοσοκοµείο και ανακαλύπτει για ακόµη µία φορά τη σκληρή πλευρά του.

Ο Προύσαλης προσπαθεί να µάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την απόπειρα δολοφονίας, ενώ ο Κωνσταντής συγκρούεται µε τον Μελέτη για την απερισκεψία του. Η Ανέτ δεν αντέχει άλλο να κρατάει το µυστικό της ψεύτικης διαθήκης και αποκαλύπτει τα πάντα στον Νικηφόρο. Εκείνος θα συγκλονιστεί, µε ντόµινο αντιδράσεων στη συνέχεια.

ΑΝΤ1 – ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38 – 02/12/19

Ο Προύσαλης ανακρίνει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη ως ύποπτους για το μαχαίρωμα του Μιλτιάδη, προκαλώντας την οργή του Δούκα.Θα καταφέρει να τους στριμώξει και να ομολογήσουν την αλήθεια;Μετά την αποκάλυψη της Ανέτ, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει να διορθώσουν την αδικία σε βάρος του Μιλτιάδη, ενώ η Ασημίνα συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο της παρά τις ενοχές που νιώθει.Η Ελένη ανοίγει την καρδιά της στη Βιολέτα και οι δυο γυναίκες θα έρθουν πιο κοντά.

Ο Λάμπρος δεν το κουνάει από το πλευρό του πατέρα του, όμως μια αναπάντεχη επίσκεψη θα τους αναστατώσει.Η Ελένη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της και ο Κυπραίος είναι εκεί για εκείνην.Όταν όμως της αποκαλύψει την πραγματική του σχέση με το Δούκα, πως θα το αντιμετωπίσει η Ελένη;

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Τι λένε στο twitter για τις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ:
Δρόσω Μαγκιόρα 2.0
Aχ και η Γιαγιά Μυρσίνη θα έρχεται σπίτι, ΝΑΙ θα κάνει την υπέρβαση, θα έρχεται με στυλ "ΜΙΣΩ τις μικρές Σταμύραινες", αλλά κάτι ο μικρός, κάτι η αγάπη, ξαφνικά θα ανεβαίνει στο τραπέζι κ θα τραγουδάνε μαζί γαλλικά τραγούδια χορεύοντας.

Η 🅰️Π🅰️Ρ🅰️ΔΕΚΤΗ

Ο ορισμός της απόλυτης αιώνιας αγαπης
Δρόσω Μαγκιόρα 2.0
Και η Ελένη θα έρχεται σπίτι και θα τον παίρνει στο δάσος για σκοποβολή και φυσικά σκάψιμο και όλες τις αγροτικές εργασίες. Με Ασημίνα και Δρόσω θα βάζει και περιβόλι και θα τρώνε τη καλύτερη τομάτα της Θεσσαλίας.

Agapi
"Η αγάπη μου για σένα είναι..."♥️
Δρόσω Μαγκιόρα 2.0
Όπα όπα...η Δρόσω θα σκουπίζει κιόλας. Εδώ δεν χωράνε αντιρρήσεις.

Οι Φονικές Πέτρες
Μουντ τουιτεράδων ακούγοντας ότι η σειρά μπορεί να πάει για 3ο κύκλο
agria melissa
La Casa de Sevastel
πηγή : ατίθασες κλασικά
αγριεσμελισσες💗
ΛΙΓΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ! ΕΡΧΕΤΕ Ο @takisdoksaras ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΜΟΥΛΗ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΚΟ 😌
dkam
Χαχαχαχα μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ρε τους αγαπώ, δείτε εκφράσεις 🤣🤣🤣🤣
dkam
Δώσε πόνο Τακαρε. Μα τι στυλ🥰
Black Jasmine
Μόνο εγώ δεν ξαφνιάστηκα με το σπόιλερ για την αδερφική σχέση Μελέτη-Δόμνας; Κάπως το θωρούσα αυτονόητο οτι τα αδέρφια θα έρχονταν κοντά με έναν γλυκό τρόπο σε αντίθεση με το σύστριγκλο που γίνεται φέτος σε όλων ανεξαιρέτως τις σχέσεις.
#teamkroso #AgriesMelisses
Λοιπόν ιδέα τι μπορεί να πει ο κουρέας θα πει μάλλον για τον αρραβώνα της Δρόσως και του Τάκη κι ο Κωνσταντής τα παίρνει
Queen bee
Ο ΣΕΡΓΙΟΣ ΜΩΡΟ!!♥️🤪♥️Αχ τι κουκλί ζωγραφιστό!! Θέλω να παραγγείλω και ένα ολόιδιο σε κοριτσάκι για το πρωταγωνιστοζεύγαρο!!🤪🤪🤪
Domenica ✨

Σεναριογράφοι: 3ος κύκλος!
Εμείς:
Τι λες χρυσό μου;
Απόψε θα είμαι απούσα, οπότε όποιος θέλει ας μου πει τι θα γίνει περιληπτικά<3
Διαβάστε επίσης »