Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 31 ANT1

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την Ελένη, αδύναμη πια να κρύψει τα αισθήματα της από τον Λάμπρο, να του ομολογεί πως τον αγαπάει ακόμα κι αυτός της υπόσχεται να μιλήσει στη Θεοδοσία, μόλις γυρίσει.

Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι τρέχει ανάμεσά τους και φεύγει σοκαρισμένος.

Ο Δούκας πληρώνει αδρά τον Κυπραίο κι αυτός του υπόσχεται πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια.Την ίδια στιγμή ο Τόλλιας αποφασισμένος να συνεχίσει το βρώμικο πόλεμο στον Λάμπρο, υπογράφει τη μήνυση εναντίον του και ο Προύσαλης αναγκάζεται να τον συλλάβει.

Ο Κυπραίος απειλεί ανοιχτά τον Λάμπρο να σταματήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη.Ο Μιλτιάδης οργισμένος από τα ύπουλα παιχνίδια του Τόλλια, αποφασίζει να δράσει για να ελευθερώσει τον Λάμπρο.

Παράλληλα ο Νέστορας προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με τα χαμένα χρυσαφικά, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της Δρόσως το ρολόι του Δούκα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης…

ΑΝΤ1 – ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31 – 19/11/19

Η Δρόσω προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδερφές της πως δεν έκλεψε εκείνη το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι ενώ κατηγορεί ευθέως τον Κυπραίο πως εκείνος τα έβαλε στο συρτάρι της.Θα πειστεί η Ελένη για την αθωότητα της Δρόσως ή οι σχέσεις των δυο αδερφών θα κλονιστούν ανεπανόρθωτα;

Παράλληλα η Μυρσίνη είναι ξετρελαμένη με τον απρόσμενο επισκέπτη της, Κλεομένη Ψαθά, αριστοκράτη απ’ την Αγγλία.

Η Ανέτ, όμως, διακρίνει κάτι ύποπτο στις προθέσεις του μυστηριώδη αγνώστου.

Ο Κυπραίος συνεχίζει να πουλάει έρωτα στην Μυρσίνη ενώ προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα πως για το καλό της Ελένης πρέπει να πουλήσει τα χωράφια της.

Την ίδια στιγμή ο Λάμπρος αποφασίζει να λήξει τον γάμο του με τη Θεοδοσία, όμως, ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον αποτρέψει αποκαλύπτοντας του το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει τόσα χρόνια για εκείνον και τη μητέρα της Ελένης.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Η Βιολέτα και τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες

Η Θεοφανία Παπαθωμά λοιπόν, στο ρόλο της Βιολέτας, θα βρεθεί προ εκπλήξεων όταν θα καταλάβει ότι το μισό χωριό είναι αντίθετο με τα «θέλω» και τα «πιστεύω» της, την ίδια στιγμή που η ίδια, θεωρεί πώς είναι πλήρως σωστή και μία γυναίκα που έχει μάθει να τα βγάζει πέρα μόνη της.

Η Βιολέτα, ξέρει καλά πως ο Κωνσταντής είναι υποχθόνιος και παρόλο που είναι προιδεασμένει, δεν θα καταφέρει να του φέρει αντίσταση και θα υποκύψει στα «παιχνίδια του».
Με τη σειρά του αυτός, θα εκμεταλλευτεί αυτή την αδυναμία της Βιολέτας για να την εκδικηθεί επειδή φέρεται δίκαια απέναντι στον Μιλτιάδη αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του. Έτσι, ο Κωνσταντής, ξεκινάει ένα σχέδιο στο οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφτιλίσει τη Βιολέτα σε όλο το χωριό!


Διαβάστε επίσης »