Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστική προβλέπεται η συνέχεια στην αγαπημένη μας σειρά. Όπως φαίνεται, στα επόμενα επεισόδια, εκτός από την Ασημίνα και το Νικηφόρο, θα δούμε και άλλο ζευγάρι να ταξιδεύει εκτός Διαφανίου. Λόγος γίνεται για την Δρόσω, η οποία θα ζητήσει με κάθε τρόπο να πάει στο Παρίσι, ενώ ο Κωνσταντής θα κάνει τα πάντα για να της εξασφαλίσει αυτό το ταξίδι, στις Άγριες Μέλισσες.

Έτσι, τα τέσσερα αδέρφια θα βρεθούν στο Παρίσι, σε μία αναμέτρηση που θα αφήσει ιστορία. Η Δρόσω θα δείξει αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα και θα το κάνει, με αποτέλεσμα να διαλύει την ψυχική ηρεμία της αδερφής της και τις προσπάθειες που καταβάλλει για να έχει καλά το παιδί.

Παρόλο που η Δρόσω θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα, ανακοινώνοντας σε όλο το Διαφάνι πως είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου, η Ασημίνα δε θα πτοηθεί. Θα ακολουθήσει τον άντρα της, όπως, άλλωστε, έκανε πάντα. Αυτή τη φορά, όμως, θα βάλει πάνω από όλα το παιδί. Μετά το ξέσπασμα της αδερφής της μπροστά σε όλο το χωριό, το Παρίσι είναι μονόδρομος.

Έτσι, ξημερώματα, ετοιμάζονται με τον Νικηφόρο και αναχωρούν μαζί με το παιδί για το αεροδρόμιο της Αθήνας. Οι τρεις τους καταφέρνουν επιτέλους να ξεφύγουν από το μαρτύριο του Διαφανίου και ελπίζουν σε μία νέα αρχή. Ο μικρός δείχνει φανερά ενθουσιασμένος με τα αξιοθέατα της πόλης και η Ασημίνα, για πρώτη φορά μετά από καιρό, αισθάνεται ανακούφιση.

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής, ωστόσο, δεν τα παρατούν και ταξιδεύουν κι εκείνοι στο Παρίσι, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από εκείνο που αναχώρησαν η Ασημίνα και ο Νικηφόρος, από τις Άγριες Μέλισσες. Οι ξέγνοιαστες μέρες σταματούν για το ζευγάρι, όταν η Δρόσω εμφανίζεται στο σπίτι τους εξοργισμένη.

“Εάν δε γυρίσετε, θα πω όλη την αλήθεια στο παιδί” Με αυτά τα λόγια θα τρομοκρατήσει την Ασημίνα, η οποία θα ικετεύσει τον σύζυγό της να γυρίσουν πίσω. Έτσι, το ζευγάρι θα επιστρέψει, καταρρακωμένο και ηττημένο. Τίποτα, όμως, δε θα τελειώσει εκεί.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Τι θα γίνει στο επεισόδιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Διαβάστε επίσης »