Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μελέτης στη φυλακή. Η πλοκή της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 κρύβει συνεχώς νέες εκπλήξεις.

Άγριες Μέλισσες: Στην φυλακή ο Μελέτης.

Αυτή τη φορά ο “κακός” Μελέτης θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Τα σχέδιά του δεν πάνε όπως τα υπολόγιζε…

Ο Δούκας, αφού δίνει εντολή στον Μελέτη να σκοτώσει τον βοσκό που γνωρίζει την αλήθεια για τον φόνο του Γιάννου, στη συνέχεια βάζει στο στόχαστρο τον Κυπραίο. Σύμφωνα με όσα γράφει στο My tv η Σοφία Τσίρκα, ο Μελέτης στήνει καρτέρι θανάτου στον Κυπραίο. Βγάζει το όπλο, τον σημαδεύει και τον πυροβολεί.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τα σχέδιά, δεν πάνε όπως τα υπολόγιζε

Ενώ τραυματίζει πολύ σοβαρά τον άντρα, δεν τον σκοτώνει και ο Προύσαλης τον συλλαμβάνει. Ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με τις πράξεις του και ανακρίνεται προκειμένου να διαλευκανθεί γιατί έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει τον Κυπραίο. Παράλληλα, ο τελευταίος δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς το τραύμα του είναι πολύ σοβαρό.

Η Ελένη βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του, ενώ όλο το χωριό είναι συγκλονισμένο από τις εξελίξεις. Ο Δούκας είναι ανήσυχος για τη σύλληψη του Μελέτη, αλλά ο νεαρός δεν αποκαλύπτει τίποτα παραπάνω από όσα ήδη γνωρίζει ο Προύσαλης και δεν προδίδει τον Δούκα.

Άγριες Μέλισσες Εξελίξεις: Η Ασημίνα εξαφανίζεται

Η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζωή της Ασημίνας κόλαση στο σπίτι των Σεβαστών και τα καταφέρνει. Καθημερινά της φέρεται σκληρά, της μιλάει υποτιμητικά και την πλήγώνει.

Και ενώ η νεαρή Σταμίρη υπομένει τα πάντα για χάρη της αγάπης που νιώθει για τον Νικηφόρο, το ποτήρι της αντοχής της ξεχειλίζει με αφορμή ένα λάθος που κάνει και αφορά την Πηνελόπη.

Η Μυρσίνη την επιπλήττει ξανά, αλλά αυτή τη φορά χάνει κάθε έλεγχο στη συμπεριφορά της. Τότε, η Ασημίνα θέλει να δώσει τέλος στην κόλαση που περνάει και φεύγει κρυφά από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Οι ώρες περνούν, όμως, και ο Νικηφόρος ανήσυχος την ψάχνει παντού.

Μαζί του βρίσκεται και η Δρόσω, η οποία φοβάται για την αδελφή της..

Η αγωνία τους λαμβάνει τέλος όταν την βρίσκουν, όμως είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, για πρώτη φορά η Ασημίνα εξομολογείται στον Νικηφόρο όσα περνάει εξαιτίας της μητέρας του και η Μυρσίνη έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο της.

Ο γιος της είναι εξοργισμένος μαζί της και της δηλώνει πως δεν θέλει να έχουν καμία επαφή πια.

Για την αρχική σελίδα της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες Μέλισσες Spoiler


Τι λένε στο twitter για τις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ:
Το Δερμάτινο Του Μελέτη #AgriesMelisses
(σποιλερ) Ο Αλέξης Γραμμάτικος δεν μπλέκει τα επαγγελματικά με τα προσωπικά του. Γελάστε και εσεις μαζί μου 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Η στάμνα της Δρόσως
Η Μυρσίνη στον όταν μάθει για τη σχέση του με τη !!!!🐝❤️
rυby
Συριοπουλου-Κουκουρακης.
Το ιδανικό πρωταγωνιστικό δίδυμο για μένα το οποίο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί σε κάποιο μελλοντικό πρότζεκτ

Veronica Official🎈
"Όταν αγαπάς κάποιον βρίσκεις τρόπους αντί για εμπόδια, βρίσκεις αφορμές αντί για εντάσεις, βρίσκεις λόγους παραμονής αντί για αιτίες αποχώρησης.."♡
-Ρενέ-

agria melissa
ΚΙΟΥΤ
Τι λες χρυσό μου;
Μουντ κουιν στα επόμενα επεισόδια.
Photo απο την αγαπημένη @melen_melia
little prince
ένα καλό που μου έκανε αυτό το σίριαλ είναι ότι αγάπησα δυο ηθοποιούς τόσο που αν και στη ζωή μου έχω δει ελάχιστες παραστάσεις και φυσικά επειδή δεν εμένα στην Αθήνα τώρα θα δω το Γυάλινο κόσμο το επόμενο Σάββατο👏🙏👏.
Θα σε καταστρεψω (ex Καλα ε Πορωωωση)

Ειχα τη τυχη να δω δυο παραστασεις της Διδασκαλου (Πορνη απο πανω/Απολυμενη) ακρως συγκινιτικη, τη Κιτσου στο Τριτο Στεφανι καθως συνδυαζε δραμα κ κωμωδια, Πανταζαρα Τριγγου στο This is not Romeo & Juliet-υπερσυγκλο. Μενει ο Ροιλος στο Γυαλινο Κοσμο λοιπον.
Queen bee
ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΧΗΡΑ!🤣
Μαρκώ η περπατημένη

Hear me out. Μέσα από τι βαθυστοχαστες σκέψεις μου (sic) ξεπηδηξε και αυτή. Σενάριο, σημείωνε. Ο Βοσκαρης παραπέμπεται σε δική για βασανισμός κρατουμένων, εκτρωσεις κλπ,οποτε παίρνει λεπουλ από την υπηρεσία μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. ⬇️
rυby
Γνώμη. Δε θα ήθελα να μαθευτεί η αλήθεια ότι εμπλέκονται και οι άλλες δύο αδελφές για έναν και μόνο λόγο...Γτ απλούστατα θα την πληρώσει η καημένη η Ελένη για συγκάλυψη. Δε θα ήθελα να πάει πάλι φυλακή..τοσα τράβηξε
BohemianClapsody 🤪
Στην 3η σεζόν η Χούντα θα θέλει τα χωράφια της Ελένης για τα στρατά, η Ελένη δεν θα τα δώσει. Τότε θα πει Μολών Λαβέ και έτσι ξεκινάει η απελευθέρωση. Όλα εγώ πχια;;;;;
Θα σε καταστρεψω (ex Καλα ε Πορωωωση)
Μετά θα πρέπει να αλλάξει και ο τίτλος της σειράς όμως .
Δε θα λέγεται άγριες μέλισσες αλλά η γυναίκα του δασκάλου 😂😂

Maria✨
Γιατί άμα είναι να το τραβήξουμε και να γίνει τέρμα σαπουνοπερα, τουλάχιστον ας το κάνουμε σωστά 😎🤣
RtL 🌻
Τα Πέτρινα Χρόνια στο Διαφάνι..
(Ταινιάρα)
Διαβάστε επίσης »