Δημοσιεύθηκε: 21 Ιουνίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται ξανά κοντά! Εκείνος επιστρέφει στο Διαφάνι και...

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες μέλισσες θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην προσωπική ζωή αρκετών από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Κι ενώ ο Κωνσταντής με τη Δρόσω αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αντίθετο δρομολόγιο προμηνύεται για Νικηφόρο και Ασημίνα.

Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ την προδοσία του άντρα και της αδελφής της. Και αυτό πάντα ήταν το αγκάθι ανάμεσά τους. Από την άλλη και ο Νικηφόρος ένιωσε να χάνει τη γη όταν έμαθε για τη γυναίκα του και τον Μπάμπη.

Όμως η αγάπη που είχαν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπόρεσε να τη σβήσει καμία αλήθεια. Ακόμα κι αυτή του πώς πραγματικά πέθανε ο Σέργιος Σεβαστός!

Ο θυμός και ο εγωισμός ανάγκασε τον Νικηφόρο όχι μόνο να ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα, αλλά και να διεκδικήσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Όμως και εκείνη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πάλεψε με όσα μέσα διέθετε για να κερδίσει τον γιο της. Και στο τέλος τα κατάφερε.

Όταν ο Δούκας και η Μυρσίνη έμαθαν το πώς πέθανε ο γιος τους, ο Νικηφόρος ήξερε ότι θα έφταναν στα άκρα. Και έκανε τα πάντα για να προστατεύσει τη γυναίκα του.

Άγριες μέλισσες spoiler: επανασύνδεση για τον Νικηφόρο και την Ασημίνα; Δείτε τι πρόκειται να γίνει στον τρίτο κύκλο

Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ την αγάπη τους! Ούτε οι ίδιοι και γι’ αυτό στο τέλος του β΄ κύκλου ο Νικηφόρος έκανε το πρώτο βήμα για να τα βρουν ξανά. Απέσυρε την αγωγή και άφησαν πίσω τους όλα όσα έγιναν στο παρελθόν!

Στον τρίτο κύκλο, θα δούμε τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης.

Μάλιστα, εκείνος θα επιστρέψει στο Διαφάνι προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στην Ασημίνα και τον μικρό Σέργιο.

Εκεί θα αγοράσει μερικά στρέμματα χωράφια, θα συνεχίσει να γράφει βιβλία και θα περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο του. Αυτή η επαφή θα τον φέρει κοντά και με την Ασημίνα, η οποία θέλει να φτιάξει ξανά την οικογένειά της, αλλά αυτή τη φορά σε νέες και πιο γερές βάσεις!

Δεν θα λείψουν βέβαια και τα σκαμπανεβάσματα και οι δυσκολίες. Ας μην ξεχνάμε ότι στο χωριό είναι και ο μεγάλος αντίζηλός του, ο Μπάμπης.

  • #News
  • #Άγριες μέλισσες σπόιλερ
Διαβάστε επίσης »