Άγριες Μέλισσες
Ο Μελέτης δολοφονεί τον Αλέξη Γραμματικό στις «Άγριες Μέλισσες»

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 13.05.2021 13:42

Τελευταία Ενημέρωση 13.05.2021 13:42

Newsroom

Ο Μελέτης είναι εκείνος που θα δολοφονήσει τον Αλέξη Γραμματικό στις «Άγριες Μέλισσες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, που οδεύουν στο τέλος του δεύτερου κύκλου, όπου πολλές ιστορίες των πρωταγωνιστών θα ολοκληρωθούν, ενώ κάποιοι ήρωες δεν θα ζήσουν για να… δουν την τρίτη πολυαναμενόμενη σεζόν, που θα διαδραματιστεί στην Χούντα! Μέχρι τότε στο Διαφάνι θα έχουμε αιματοβαμμένες καταστάσεις – όπως είχε αναφέρει ο Λεωνίδας Κακούρης, δηλαδή ο «Δούκας Σεβαστός» σε συνέντευξή του στο «Πρωινό». Με τη σειρά της και η «Ρίζω» Ελένη Καρακάση αποκάλυψε δίνοντας ένα ενδιαφέρον spoiler για την εξέλιξη της σιεράς ότι θα έχουμε τρεις δολοφονίες στο Διαφάνι!

Διαβάστε επίσης: Ελένη Καρακάση για Άγριες Μέλισσες: 3 δολοφονίες στο Διαφάνι, θα γίνει χαμός

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 13 Μαΐου, στον συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν. Στα χέρια της Ασημίνας θα πέσει το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος. Η Ασημίνα μόλις το διαβάσει θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο…

Η Σοφούλα δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της παρά τις προσπάθειες της Ρίζως. Ο Άγγελος όμως είναι πάλι εκεί να τη βοηθήσει. Ο Δούκας ανακαλύπτει ποιος αγόρασε τα καπνά απ’ το συνεταιρισμό και του προτείνει συνεργασία αλλά ένα άρθρο που δημοσιεύεται σε εφημερίδα μπορεί να του ανατρέψει τα σχέδια. 

Άγριες Μέλισσες spoiler – Τίτλοι τέλους για Πηνελόπη και Μελέτη

Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» (13/5) έχει ξεκινήσει ο χορός των αποκαλύψεων. Η Πηνελόπη σιγά-σιγά μαθαίνει τα πάντα για το παρελθόν του Μελέτη. Τι συνέβη με όλα τα θανάσιμα μυστικά του και με τις σκοτεινές υποθέσεις του Δούκα. Μαθαίνει τις δολοφονίες στις οποίες έχει συμμετάσχει και αυτό την απομακρύνει πάρα πολύ από τον Μελέτη, ενώ έρχεται οριστική ρήξη στη σχέση τους. Ο Μελέτης θα είναι αυτός που θα δολοφονήσει τον Αλέξη Γραμματικό και η Πηνελόπη μπαίνει σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα για το αν θα πρέπει να καταδώσει το Μελέτη στην αστυνομία.

Ο Αλέξης βρίσκει έναν μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη

Τη Δευτέρα 17 Μαΐου οι τρεις αδερφές είναι αναστατωμένες με το βιβλίο που έγραψε ο Νικηφόρος και προσπαθούν ν’ αποφασίσουν πώς θ’ αντιδράσουν… Ο Σαραντόπουλος οδηγεί σιγά σιγά την Ουρανία σε μια ζωή που δεν τολμούσε καν να ονειρευτεί ενώ διακρίνει το χάσμα που υπάρχει στη σχέση της με τον Κυριάκο. Η Πηνελόπη εκμυστηρεύεται στον Αλέξη το ένοχο παρελθόν της Ανέτ και του Θέμελη ενώ προσπαθεί να αποσπάσει απ’ την οικογένεια της, περισσότερες πληροφορίες. Ο Αλέξης βρίσκει έναν μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Δούκας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον συνεταιρισμό. Θα καταφέρει η Ελένη και οι υπόλοιποι αγρότες να του χαλάσουνε τα σχέδια ή θα καταστραφούν ολοσχερώς;

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής ομολογεί τον φόνο του Γιάννου

Αναδημοσίευση από το ethnos.gr

Διαβάστε επίσης »