Άγριες Μέλισσες
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 21.04.2021 15:02 Newsroom

Ο Νικηφόρος φεύγει για τη Λάρισα, αλλά κάτι τον αναγκάζει να επιστρέψει στο Διαφάνι στις… «Άγριες Μέλισσες»

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, με τον Δούκα να βρίσκεται αντιμέτωπος με όλα του τα παιδιά σε μία ανεπανάληπτη σύγκρουση, που δείχνει ότι το έχει παρατραβήξει το σκοινί. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 21 Απριλίου, ο Νικηφόρος θα έρθει με μια πρόταση στον Κωνσταντή. Θα φέρει η πρότασή του τη συμφιλίωση ή θα ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στα δύο αδέλφια;

Ο Κωνσταντής αρνείται να κάνει τον «σάκο του μποξ» για λογαριασμό του Δούκα, ενώ και η Πηνελόπη απορρίπτει την πρόταση να πάρει εκείνη την περιουσία. Ο Δούκας μένει χωρίς συμμάχους και φωνάζει στα παιδιά του εκτός εαυτού: «Τσιράκια και υπηρέτες… αυτή την ιδέα έχετε για τον εαυτό σας;». Η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι. Η Ασημίνα θα συμμαχήσει πάλι με τη Μυρσίνη;

Διαβάστε επίσης: Λευτέρης Χαρίτος για Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας έχει πολύ ψωμί – Κάποια θανατικά θα συμβούν

Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει τον Συνεταιρισμό από την τυραννία του Δούκα, παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους. Η Ουρανία, ενθουσιασμένη, κλείνει συμφωνία με έναν μεγάλο έμπορο της Λάρισας, τον Σαραντόπουλο. Όλοι τη στηρίζουν εκτός απ’ τον Κυριάκο που τον ζώνουν πάλι τα μαύρα φίδια. Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο, όμως, η χαρά τους δε θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Πηνελόπη παλεύει με τα αισθήματά της για τον Μελέτη και τον Αλέξη, ενώ ο Αλέξης με τον Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη. Θα καταφέρει o Γραμματικός να φτάσει στην άκρη του νήματος της δολοφονίας του Θέμελη; Ο Νικηφόρος ψάχνει συμμάχους ενάντια στον Δούκα και καταλαβαίνει πως μόνο μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη κίνηση θα του δώσει προβάδισμα. Αυτό δεν θα κρατήσει μέχρι τέλους και ο Κωνσταντής θα αλλάξει στάση!

Άγριες Μέλισσες spoiler – Σε άσχημη κατάσταση ο μικρός Σέργιος

Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» μπαίνουμε σε περίοδο μεγάλων συγκρούσεων και εντάσεων στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Νικηφόρος θα φύγει από το σπίτι των Σεβαστών και θα πάει με το παιδί στη Λάρισα. Τελικά η Ασημίνα δεν θα τον ακολουθήσει και απορρίπτει την πρότασή του. Αυτό φέρνει μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Τους καβγάδες «πληρώνει» ο μικρός Σέργιος που είναι πολύ δυστυχισμένος. Δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον και περιμένει τη μία φορά την εβδομάδα που θα επιστρέφει στο Διαφάνι για να δει τη μητέρα του και τις θείες του. Οι δύο πλευρές τελικά θα οδηγηθούν στα δικαστήρια για την επιμέλεια του μικρού Σεργίου. Δρόσω και Ασημίνα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όμως ένα απρόοπτο γεγονός, ένα δυσάρεστο περιστατικό, θα αναγκάσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο Διαφάνι και θα δούμε αν θα είναι μόνιμα ή προσωρινά. 

Αναδημοσίευση από το ethnos.gr

Διαβάστε επίσης »