Δημοσιεύθηκε: 8 Ιουνίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: η Πηνελόπη βάζει στη φυλακή Δούκα και Μυρσίνη! Επιστρέφει ως εισαγγελέας στο Διαφάνι

Μεγάλη ανατροπή στον τρίτο κύκλο στις Άγριες μέλισσες, με πρωταγωνίστρια την Πηνελόπη. Η κόρη των Σεβαστών έφυγε από το Διαφάνι με προορισμό το Παρίσι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα συμμετάσχει στο σίριαλ τη νέα σεζόν.

Οι Άγριες μέλισσες θα έχουν πολλές ανατροπές. Και η Πηνελόπη θα συμμετέχει σε μία από αυτές. Ο θάνατος του Αλέξη και η ένοχη στάση του Δούκα και του Μελέτη δεν τις αφήνουν και πολλά περιθώρια. Έτσι, ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω της και φεύγει για το Παρίσι.

Όπως αποκάλυψε ο Νικηφόρος στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, η Πηνελόπη θα ασχοληθεί με τα νομικά.

Στο Παρίσι λοιπόν θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή, σπουδάζοντας Νομική. Την ίδια ώρα στο Διαφάνι ο Μελέτης δεν θα καταφέρει να μείνει μακριά από τις κακές παρέες. Και αυτή τη φορά είναι πολύ… κακές!

Οι δύο τους θα ξαναβρεθούν, στα… πάτρια εδάφη, άλλα σε τελείως άλλο φόντο. Μάλιστα, υπάρχει το σενάριο η Πηνελόπη να επιστρέφει στο Διαφάνι ως εισαγγελέας, ακολουθώντας τα βήματα του Γραμματικού.

Και είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει το έργο του αδικοχαμένου άνδρα της. Γνωρίζοντας πολύ καλά το παρελθόν των Σεβαστών. Ήδη με τους γονείς της έχει κόψει κάθε επαφή. Όπως και με τον Μελέτη, γνωρίζοντας ότι όλοι είναι ένοχοι. Και για τον φόνο του Θέμελη και για του Γραμματικού.

Πλέον είναι αποφασισμένη να κλείσει στη φυλακή τον Δούκα, τη Μυρσίνη και τον Μελέτη μετά το τέλος της δικτατορίας.

  • #News
  • #Άγριες μέλισσες σπόιλερ

Διαβάστε επίσης »