Δημοσιεύθηκε: 14 Ιουνίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: η Ελένη ξανά αντιμέτωπη με τη φυλακή! Πώς θα την παγιδεύσει ο Ακύλας

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκινά o τρίτος κύκλος στις Άγριες μέλισσες για την Ελένη και τον Λάμπρο. Κι αυτό γιατί θα βρεθούν στο στόχαστρο του Ακύλα, ο οποίος είναι παντοδύναμος την περίοδο της δικτατορίας.

Ο Ακύλας θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα. Και ο Μελέτης που έχει γίνει κολλητός του, θα τον πείσει ότι φταίνε οι Σταμίραινες.

Η οργάνωση “Άβαντες” διαλύθηκε, όμως ο Ακύλας θα είναι και πάλι ελεύθερος. Για να τη φτιάξει ξανά από την αρχή με νέα σύνθεση και νέα ονομασία. Και είναι πιο αδίστακτος από όλους τους κακούς της σειράς.

Έχει πειστεί ότι για τον θάνατο του αδελφού του ευθύνονται η Ελένη και ο Λάμπρος. Και θα θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσής τους.

Φαινομενικά θα δείχνει ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, ωστόσο η αλήθεια θα είναι τελείως διαφορετική! Με τη βοήθεια του Μελέτη, θα καταφέρει να εδραιωθεί στο Διαφάνι και να φέρει τα πάνω-κάτω.

Και δεν είναι μόνο όσοι είναι ενάντια στο καθεστώς που θα διενοπαθήσουν. Το ίδιο θα συμβεί και με την Ελένη και τον Λάμπρο. Χρησιμοποιώντας την μόρφωσή και την εξυπνάδα του, ο Ακύλας θα βασανίζει το ζευγάρι χωρίς να κινεί τις υποψίες πάνω του.

Μάλιστα δεν αποκλείεται η Ελένη να βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με τη φυλακή εξαιτίας του επαναστατικού χαρακτήρα της. Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και ο Προύσαλης με τον Τόλλια.

  • #News
  • #Άγριες μέλισσες σπόιλερ
Διαβάστε επίσης »