Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Αιμιλία μαθαίνει για την παράνομη σχέση Ζωής – Κωνσταντή

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες» μετά την αποκάλυψη της Αιμιλίας για την παράνομη σχέση της αδερφής της.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς η σχέση της Ζωής με τον Κωνσταντή θα έρθει στο φως και θα φέρει συγκρούσεις.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές τα τελευταία 2 χρόνια. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες προβολής τους, τα νούμερα της τηλεθέασης, έπειτα από έναν νωθρό ξεκίνημα στη χρονιά έχουν επανέλθει σε υψηλά επίπεδα φέρνοντας χαμόγελα στους υπεύθυνους του ΑΝΤ1.

Η παράνομη σχέση έρχεται στο φως.

Όσο ο Κωνσταντής και η Ζωή συνεχίζουν τις παράνομες εξορμήσεις τους, τόσο η Αιμιλία και η Κορίνα πλησιάζουν την αλήθεια.

Η Κορίνα έχει πεπειστεί πως η μητέρα της έχει εραστή. Ξεκινάει τις έρευνες, αποφασισμένη να φέρει την αλήθεια στο φως. Αμέσως, πιάνει τον Ακύλα, φωνάζοντάς του πως η γυναίκα του τον απατάει. Εκείνος σαστίζει. Κοιτάζει την Ζωή στα μάτια και αμέσως καθησυχάζει την κόρη τους. Την παίρνει αγκαλιά και της εξηγεί πως κάνει λάθος, πως ήταν όλα μία τεράστια παρεξήγηση που θα λυθεί…

Η Αιμιλία θα συγκρουστεί με την αδελφή της

Μπορεί να είναι αδελφές, η Αιμιλία, όμως, τρέφει μεγάλη αδυναμία στον Ακύλα. Με την αλήθεια να τρέχει ασταμάτητα μέσα στην οικογένεια, η Αιμιλία μαθαίνει την παράνομη σχέση και πέφτει από τα σύννεφα.

Η Ζωή δε θέλει ούτε να σκέφτεται τί θα συμβεί, εάν ο Ακύλας μάθει πως βγαίνει με ένα Σεβαστό. Όσο η Αιμιλία ξεστομίζει απειλές και κατάρες, η Ζωή και ο Κωνσταντής αναζητούν έναν δρόμο φυγής, στις Άγριες Μέλισσες.

Θα καταφέρει η Ζωή να πείσει την αδελφή της να μη μιλήσει; Η τύχη της πρωταγωνίστριας βρίσκεται στα χέρια της Αιμιλίας. Θα βάλει πάνω το αίμα ή την συμπάθειά της για τον Ακύλα Μεγαρίτη;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δείτε αναλυτικά τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια εδώ

Διαβάστε επίσης »