Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόΗ Πηνελόπη θα στείλει Μελέτη και Δούκα για πολλά χρόνια φυλακή!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Είναι

Τελικά η Πηνελόπη που πλέον δεν καταλαβαίνει τίποτα θα δώσει την δικαίωση, και θα στείλει μια και καλή στην φυλακή τους Μελέτη και Δούκα.

Η Πηνελόπη δεν έχει ξεχάσει ούτε για μια στιγμή τον θάνατο του άντρα της.

Είχε δολοφονηθεί άδικα ύστερα από εντολή του Μελέτη και Δούκα. Ο οποίος το είπε στους Αβάντες και στον αδελφό του Ακύλα,

Η μόνη της έννοια είναι να δει να τιμωρούνται παραδειγματικά οι φονιάδες τους άντρες της.

Θα καταφέρει να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης και θα αυτή την φορά οι έρευνες θα είναι σωστές και σε βάθος.

Ο Δούκας εκείνη την εποχή θα έχει χάσει την μεγάλη του δύναμη και δεν θα μπορέσει να κάνει κατι για να την γλυτώσει ξανά.

Προς το τέλος της σειράς που θα τα δούμε ολα αυτά. Δεν θα χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του και θα αφεθεί στην δικαιοσύνη.

Νια καλά διαβάζετε, ο Δούκας εμφανώς καταβεβλημένος δεν θα σταθεί εμπόδιο στις αρχές και ο δρόμος προς την φυλακή είναι γεγονός.

Ο Μελέτης που μέχρι και το τέλος θα συνεχίσει να κάνει τα εγκλήματα του, θα σταθεί στον Δούκα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Τελικά θα αποδεχτεί την απόφαση του δικαστηρίου.

Θα καταλάβει στο τέλος ότι η καταδίκη του μπορεί να είναι η λύτρωση που έψαχνε.

Ο κόσμος θα δει ότι τελικά το δίκαιο πάντα κερδίζει. Ακόμα και αν πολλές φορές αργεί.σο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.Author: DIAVASETOdiavasetogr


Διαβάστε επίσης »