Άγριες Μέλισσες Spoiler: Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς σύμφωνα με τα spoilers, η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα ερωτευτούν παράφορα και θα τα διαλύσουν όλα.

Μετά τη συγκλονιστική συνάντηση που θα έχει ο Κωνσταντής με τη Δρόσω στη Τρούμπα, ο γιος των Σεβαστών που πάντα είχε αδυναμία στη μικρότερη από τις αδελφές Σταμίρη, θα σοκαριστεί πολύ. Όπως ήδη ξέρουμε ο γιος των Σεβαστών θα βάλει σκοπό της ζωής του να βγάλει από την παγίδα του αγοραίου έρωτα την Δρόσω.

Ο Κωνσταντής με το Μελέτη πηγαίνουν λοιπόν στην Αθήνα και ο Κωνσταντής συναντά τυχαία τη Δρόσω στο καμπαρέ Χαβάη όπου τραγουδάει και καταλαβαίνει ότι η κοπέλα έχει μπει σε σκοτεινά μονοπάτια…

Θα κάνει λοιπόν τα πάντα για να φύγει η Δρόσω από την Τρούμπα και να γυρίσει στο Διαφάνι. Για να πείσει μάλιστα τη νεαρή Σταμίρη να επιστρέψει, θα της πει για τον τραυματισμό της Ελένης (μετά την απόδρασή της από τη φυλακή) κάτι που θα καταφέρει τελικά να λυγίσει τη Δρόσω. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Βέβαια ο Τάκης, που δεν θέλει να τη χάσει φέρνει αντιρρήσεις στο να φύγει από την Αθήνα η Δρόσω και μεταξύ του Τάκη και του Κωνσταντή θα ξεσπάσει άγριος καυγάς! Οι δυο άντρες θα πιαστούν στα χέρια για τα μάτια της Δρόσως.

Ο Κωνσταντής θα εξαφανιστεί από το Διαφάνι, γεγονός που θα προκαλέσει πολύ μεγάλη αναστάτωση και αγωνία στην οικογένεια Σεβαστού και νέες ιστορίες στις Άγριες Μέλισσες.

Θα χαλάσει μάλιστα τον αρραβώνα του με τη Δόμνα που ο πατέρας της είναι ο βιαστής της Ανετ και πατέρας του Μελέτη και θα διεκδικήσει τη Δρόσω.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Τι θα γίνει στο επεισόδιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Διαβάστε επίσης »