Άγριες Μέλισσες Spoiler 9/3: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler 9/3: Οι εξελίξεις τρέχουν στο Διαφάνι με αμείωτο ρυθμό και κάθε επεισόδιο προκαλεί νέα συναισθήματα.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 9/3: Ένας χαμός γίνεται στις Άγριες Μέλισσες, που με τις εξελίξεις τους καθηλώνουν στους δέκτες τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζεται διατηρώντας το ενδιαφέρον στα ύψη και σε κάθε επεισόδιο αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης λοιπόν, θα δούμε τον Προύσαλη να μένει ελεύθερος, ωστόσο δεν θα γίνει το ίδιο και για τον Νέστορα, που θα παραμείνει όλο το βράδυ στο κρατητήριο.

Ωστόσο, θα έχει μία απρόσμενη συνάντηση από το παρελθόν του, μέσα στα γραφεία της Ασφάλειας, θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη σωτηρία ή την καταστροφή του.

Ακόμα θα έχουμε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι του Μιλτιάδη, η οποία μάλιστα θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση του με τον Ευτύχη.

Οι συγκρούσεις μεταξύ της Ουρανίας και του Κυριάκου συνεχίζονται αμείωτοι, ενώ ο Σωκράτης οδηγείται σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές καθώς ο φόβος του για τον Δούκα τον έχει κυριεύσει.

Ο Σέργιος είναι ενθουσιασμένος με την επικείμενη μετακόμιση στο Παρίσι, αλλά η Δρόσω δεν είπε ακόμα την τελευταία της λέξη.:

Survivor spoiler 9/3: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 2η ασυλία; Γιώργος Κοψιδάς team ή Τζέημς Καφετζής team;

Διαβάστε επίσης »