Άγριες Μέλισσες Spoiler 5/4: Έρχεται συμμαχία για τις τρεις αδερφές (vid)

Άγριες Μέλισσες Spoiler 5/4: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, που συνεχίζουν να καθηλώνουν κάθε μέρα προβολής του.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 5/4: Ακόμα μία εβδομάδα ξεκινάει, με τις Άγριες Μέλισσες να επιστρέφουν δυναμικά στους δέκτες μας.

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, έρχεται με ένα πολύ… δυνατό επεισόδιο για τη Δευτέρα, με πολλές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, θα δούμε την Ελένη, τη Δρόσω και την Ασημίνα, να σκέφτονται πολύ σοβαρά να συμμαχήσουν για να πάρουν πίσω τον Σέργιο.

Την ίδια στιγμή η εγκυμοσύνη της Πηνελόπης δεν πάει όσο ομαλά θα περίμενε, ενώ αποφασίζει να κάνει μεγάλο αγώνα, ανάμεσα σε δύο άντρες.

Ο Μελέτης είναι σίγουρα ο μεγάλος της έρωτας, ωστόσο τα εμπόδια είναι τεράστια. Από την άλλη πλευρά ο Αλέξης Γραμματικός, έχει καταφέρει να της φουντώσει το ενδιαφέρον, κάτι που σίγουρα δεν πίστευε ότι μπορεί να κάνει.

Η Πηνελόπη, έμεινε πιστή στον άντρα της και μάλιστα πλέον όπως προείπαμε είναι έγκυος, κάτι που έφερε τεράστια χαρά.

Όμως αυτή δε θα κρατήσει πολύ, αφού η Πηνελόπη θα χάσει το παιδί που έχει στα σπλάχνα της κάτι που θα φέρει ρήξη με τον Γραμματικό.

Διαβάστε επίσης:

Survivor – Γιώργος Λιανός: «Μπαίνει η Ανθή Σαλαγκούδη»! (vid)

Survivor spoiler 5/4: Ποιος κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία με τις νέες ομάδες;

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »