Άγριες Μέλισσες Spoiler 31/3: Χάνει τον έλεγχο ο μικρός Σέργιος

Άγριες Μέλισσες Spoiler 31/3: Πολύ δύσκολα τα πράγματα στο Διαφάνι με τον Σέργιο να μην αντιδράει καλά στις αποφάσεις του Νικηφόρου.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 31/3: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, που καθηλώνουν κάθε μέρα χιλιάδες τηλεθεατές.

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, συνεχώς εξελίσσεται και φέρνει νέες συγκινήσεις στα επεισόδια που ακολουθούν.

Συγκεκριμένα, σε αυτό της Τετάρτης, θα δούμε τον Νικηφόρο να μιλάει στον Σέργιο για την απόφαση του να χωρίσει από την Ασημίνα.

Ο μικρός θα χάσει τον έλεγχο και η αντίδραση του, θα φέρει πολύ μεγάλο προβληματισμό σε όλη την οικογένεια.

Στο σπίτι του Προύσαλη, δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά τον ρόλο του;

Η Ελένη, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης, είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη και το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Μόνο που η χαρά της Ελένης δε θα κρατήσει πολύ καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της.

Ο Βόσκαρης καταλήγει στη φυλακή εκεί όπου θα κοιτάξει στα μάτια την πραγματική τιμωρία του, την ώρα που στο σπίτι των τριών αδελφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού.Διαβάστε επίσης:

Survivor – Κόρο και Κώστας: «Τα παλτά να φεύγουν» – Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος «Τι είδους παλτά είστε εσείς;»! (vids)

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »