Άγριες Μέλισσες Spoiler 22/2: Μία δολοφονία συγκλονίζει το Διαφάνι (vid)

Άγριες Μέλισσες Spoiler 22/2: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, με μία δολοφονία να σοκάρει τους πάντες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 22/2: Συνεχίζουν να καθηλώνουν οι Άγριες Μέλισσες, που θα μπουν δυναμικά για άλλη μία εβδομάδα, με συγκλονιστικές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας, θα δούμε την Ελένη και τον Συνεταιρισμό, να βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση, με την αποκάλυψη του Κωνσταντή πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη.

Έτσι αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την ίδια, προκειμένου να τον αντιμετωπίσει και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή.

Ακόμα θα δούμε τον Νικηφόρο να νιώθει πως έχει γνωρίσει την ήττα με τον χειρότερο τρόπο, ενώ το σπίτι των Σεβαστών, αγγίζει τη διάλυση.

Ο Μάρκος από την πλευρά του αποφασίζει ότι θα κυνηγήσει τα πράγματα μετά από αυτό που είδε, ενώ η Ασημίνα με τη Δρόσω θα έχουν μία συνάντηση που δεν περίμεναν.

Ακόμα στις Άγριες Μέλισσες, θα δούμε τη Μυρσίνη να επιστρέφει απ’ το νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντή.

Το σίγουρο είναι ότι η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, αποκτά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον, κάτι που κάνει χιλιάδες τηλεθεατές να παρακολουθούν με… κομμένη την ανάσα.:

Survivor spoiler διαρροή 21/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Live μετάδοση! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου στο ποδόσφαιρο! ΜΠΑΛΑΡΑ!

Διαβάστε επίσης »