Νέες αναταραχές θα σημειωθούν στις «Άγριες Μέλισσες» στα προσεχή επεισόδια, καθώς ο Τάκης μεταβαίνει στο Διαφάνι για να διεκδικήσει τη Δρόσω.

Μπορεί το ειδύλλιο των δύο πρωταγωνιστών στις «Άγριες Μέλισσες» να έληξε άδοξα μετά από χρόνια, ωστόσο ο Τάκης κάνει μια δελεαστική πρόταση στη Δρόσω, προτείνοντας της να φύγουν μια και καλή παίρνοντας μαζί και τον μικρό Σέργιο. Κάτι τέτοιο θα ταράξει τις «Άγριες Μέλισσες», καθώς η Δρόσω βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, γεγονός που οφείλεται στον Κωνσταντή.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Τάκης προκειμένου να πείσει τη Δρόσω να φύγουν μαζί από το χωριό και να κάνουν μια νέα αρχή, της προτείνει να πάρουν και τον μικρό Σέργιο μαζί τους. Η κοπέλα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα, αλλά αντιλαμβάνεται πως αυτή η επιλογή θα πληγώσει όχι μόνο την Ασημίνα για ακόμα μία φορά, αλλά και τον ίδιο της τον γιο.

Άγριες Μέλισσες: Ο Τάκης σχεδιάζει να εξαφανιστεί με τη Δρόσω και τον Σέργιο

Από την άλλη, όταν ο Μελέτης ανακαλύπτει στις Άγριες Μέλισσες πως ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με την Δρόσω, εξοργίζεται και οι δεσμοί που τους ενώνουν οδηγούνται σε ρήξη. Ο Κωνσταντής μαθαίνει για την άφιξη του Τάκη στο χωριό, ωστόσο η Δρόσω ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να είναι ξανά με τον Τάκη και πως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Μπισμπίκης: «Αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες, θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης»
  • «Άγριες Μέλισσες»: Ο Νικηφόρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και απειλεί με όπλο τον Μπάμπη
  • «Άγριες Μέλισσες»: Σε ποια ηθοποιό είχαν προτείνει το ρόλο της Ελένης;

Διαβάστε επίσης »