Δημοσιεύθηκε: 3 Σεπτεμβρίου 2021 09:40

Άγριες μέλισσες: ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου

Άγριες μέλισσες: ο Οδυσσέας

Είναι γεγονός! Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες, με το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα να κυκλοφορεί. Μπορεί ο ίδιος να μη φαίνεται, ακούγεται, όμως, η φωνή του, γεγονός που αναγνώρισαν οι πιστοί fans της σειράς.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θα υποδυθεί τον Πέτρο Ορφανίδη. Ο Πέτρος, είναι μεγαλοεκδότης στη Λάρισα. Στην εφημερίδα του θα βρει πολύ σύντομα εργασία η Ασημίνα, η οποία αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να φτιάξει την επαγγελματική της ζωή, δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό.

Μετά από πολλά χρόνια, αφήνει πίσω της τον χώρο της ραπτικής, για να εργαστεί σε ένα περιβάλλον ποθ είναι πρόκληση για την ίδια. Στο πλευρό του Πέτρου θα μάθει πάρα πολλά, με μία ιδιαίτερη σχέση να αναπτύσσεται μεταξύ των δύο.

Ο Παπασπηλιόπουλος βρίσκεται στα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες, με τα νέα σκηνικά να έχουν στηθεί. Οι διαδρομές Λάρισα – Διαφάνι θα μηδενιστούν. Η Ασημίνα θα μετακομίσει στην Λάρισα, για να βρίσκεται ο μικρός Σέργιος κοντά και στους δύο του γονείς.

Η εφημερίδα του Πέτρου θα σταθεί η αφορμή για να μπει ενεργά στον χώρο της αντίστασης. Στο βίντεο από τα γυρίσματα που κυκλοφόρησε, φαίνεται η Έλλη Τρίγγου να λέει κάποια λόγια της από το σενάριο, γελώντας.


  • #News
  • #Agries Melisses
  • #Έλλη Τρίγγου
  • #Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Διαβάστε επίσης »