Άγριες Μέλισσες: Ανατριχιαστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς. Κι αυτό γιατί, ο Μελέτης θα έρθει, επιτέλους, αντιμέτωπος με την αλήθεια, την οποία κρύβει καλά η Ανέτ, στις Άγριες Μέλισσες. Μετά τα τελευταία γεγονότα, ο πρωταγωνιστής θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί ο ένοχος, πίσω από τον φόνο του Θέμελη.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αντιμέτωπος με την αλήθεια – Μαθαίνει τα πάντα

Παρόλο που πατέρας και γιος δεν τα πήγαιναν καλά, ο Μελέτης ζούσε με την ελπίδα πως θα φτιάξουν οι μεταξύ τους σχέσεις. Είχε ανέκαθεν ανάγκη από οικογένεια, για αυτό και δέθηκε αρκετά με την Δόμνα, χωρίς να το ξέρει. Χάνοντας τον πατέρα του, αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο λάθος έκανε που δεν επέμεινε στην μεταξύ τους σχέση. Μία σκέψη που θα αλλάξει γρήγορα, μετά την φρικτή αποκάλυψη.

Μετά την είδηση του θανάτου, η Δόμνα δείχνει πολύ αδύναμη. Ο Δούκας, γεμάτος τύψεις, της προτείνει να μείνει για λίγο καιρό μαζί τους, μέχρι να συνέλθει. Έτσι, η κόρη του Θέμελη περιφέρεται στο σπίτι του δολοφόνου του πατέρα της, ζητώντας παρηγοριά. Όλη η οικογένεια προσπαθεί να στηρίξει την Δόμνα, η οποία δείχνει φοβισμένη, αλλά και απεγνωσμένη. Άγριες Μέλισσες

Στο πλευρό της βρίσκεται ο Μελέτης, ο οποίος κάνει τα πάντα για να την στηρίξει. Οι έρευνές του ξεκινούν, έρευνες που δε θα αργήσουν να τον οδηγήσουν στον πραγματικό ένοχο. Αυτή θα είναι και η αφορμή ο Μελέτης να μάθει την αλήθεια, στις Άγριες Μέλισσες. Δίπλα του θα σταθεί η Ανέτ, η οποία θα του περιγράψει με βαθύ πόνο τα όσα βίωσε στα χέρια του Θέμελη.

Ο πρωταγωνιστής θα ξεσπάσει. Ο κόσμος του θα διαλυθεί, μέσα σε μια στιγμή, ενώ η εικόνα για μια ολοκληρωμένη κι αγαπημένη οικογένεια, θα σβήσει από τα μάτια του. Πολύ κοντά στην αποκάλυψη θα βρεθεί και η Δόμνα, της οποία η αντίδραση θα είναι χειρότερη.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Τι θα γίνει στο επεισόδιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Διαβάστε επίσης »