Συνεχίζονται οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς αυτή τη φορά ο Κωνσταντής δηλώνει στη Δρόσω πως είναι ερωτευμένος μαζί της.

Ο Κωνσταντής Σεβαστός είναι γνωστός για τον χαρακτήρα του στις «Άγριες Μέλισσες» ως άξεστος και αγριάνθρωπος. Ωστόσο, θα δούμε αυτή την πλευρά της προσωπικότητας του να αλλάζει χάρη στον έρωτα που νιώθει για τη Δρόσω. Μάλιστα, ο γιος του Δούκα Σεβαστού προβαίνει σε μία πράξη που δείχνει έμπρακτα τα συναισθήματα του για την μικρή Σταμίρη, αφού διαλύει το γάμο του με τη Δόμνα.

Ωστόσο, η Δρόσω θα βρει στο «αντίπαλο στρατόπεδο» την Μυρσίνη. Η μητέρα του Κωνσταντή θέλει να διώξει πάση θυσία τη Δρόσω από το Διαφάνι, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί πως είναι η βιολογική μητέρα του μικρού Σέργιου, του γιου του Νικηφόρου.

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής εκμυστηρεύεται τον έρωτά του στη Δρόσω

Σύμφωνα με το «Πρωινό» δίπλα στη Δρόσω σε όλη αυτή τη διαδικασία θα είναι ο Κωνσταντής. Παράλληλα, θα υπάρξει βοήθεια και από το Νικηφόρο, η οποία όμως δεν θα είναι καθόλου ευχάριστη για την Ασημίνα και θα φέρει νέο κύμα ανατροπών στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να επιτρέψει στη Δρόσω να βλέπει τον μικρό Σέργιο και το ανακοινώνει στην Ασημίνα, η οποία ακούγοντάς το, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο Κωνσταντής μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο

Στη συγκεκριμένη αποκάλυψη βάζει το χεράκι του ο Τάκης, προκειμένου να μη χάσει τη Δρόσω από το πλευρό του. Ο Τάκης έχει κοροϊδέψει για αρκετό χρονικό διάστημα τη Δροσούλα, τάζοντάς της «λαγούς με πετραχήλια». Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό, ο Τάκης θορυβείται όταν καταλαβαίνει πως ο Κωνσταντής πολιορκεί τη Δρόσω. Έτσι, του αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό στις «Άγριες Μέλισσες» που αφορά τον μικρό Σέργιο, ούτως ώστε να τον απομακρύνει από κοντά της. Ο Κωνσταντής μαθαίνοντας την αλήθεια συγκλονίζεται και δεν ξέρει πως να αντιδράσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • «Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη μαθαίνει ποιος σκότωσε τον πατέρα της
  • «Άγριες Μέλισσες»: Όσα αποκάλυψε η Κουλούρη για τον ρόλο της Δόμνας (vid)
  • «Άγριες Μέλισσες»: Ο Κωνσταντής μαθαίνει πως η Δρόσω είναι η βιολογική μητέρα του μικρού Σέργιου
  • «Άγριες Μέλισσες»: O Δούκας πετάει την Πηνελόπη στο δρόμο μαθαίνοντας τα νέα για την προσωπική της ζωή

Διαβάστε επίσης »