Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δάκης

Ο Δάκης με σύμμαχο την Μυρσίνη καταστρέφει την Δρόσω!

Καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες με νέα πρόσωπα να κάνουν την εμφάνιση τους και νέους χαρακτήρες να κλέβουν την καρδιά των τηλεθεατών.

Μυρσίνη και Δάκης έρχονται να ταράξουν την ζωή της Δρόσως.

Δυσάρεστες εξελίξεις, με τον γάμο του Κωνσταντή με την Δρόσω να ακυρώνεται αναπάντεχα.

Ένα λάθος του Κωσταντή είναι αρκετό για να τιναχτούν όλα στον αέρα. ‘Ένα λάθος που αφορά σε παλιά…περιπέτεια του.

Βλέπετε, όσο ήταν χωρισμένοι είχε ένα παραστράτημα.

Είχε αναπτύξει ερωτική σχέση με τη Ζωή, τη γυναίκα του Ακύλα Μεγαρίτη. Μπορεί να έκοψε επαφές με την επανασύνδεση του με την Δρόσω. Όμως δεν είχε υπολογίσει τον Ακύλα.

Ο Ακύλας γνώριζε τα πάντα και είναι ικανός για όλα. Ζητάει εκδίκηση. Θέλει να δει τον εραστή της γυναίκας του να υποφέρει. Η Ζωή όμως ενώ γνωρίζει πως ο Ακύλας είναι επικίνδυνος δεν κάνει το παραμικρό. Καθυστερεί πολύ, και έπειτα αποφασίζει να συναντηθεί με τον Κωνσταντή για να τον ειδοποιήσει. Άθελα της όμως πιάνεται στα πράσα από την Δρόσω. Η οποία μαθαίνει όλη την αλήθεια και διαλύει τον γάμο.

Νέος έρωτας για την Δρόσω!

Ένας γοητευτικός άντρας μπαίνει στην ζωή της και της δίνει ελπίδα και όνειρα. Όνειρα που τα είχε καλά θαμμένα τόσο καιρό. Το καινούριο αυτό αίσθημα την ενθουσιάζει και την οδηγεί σε σημαντικές αποφάσεις.

Η Δρόσω έχει ένα τρομερό ταλέντο με το θέατρο, το οποίο παρατήρησε γνωστός σκηνοθέτης, ο Δάκης. Της προτείνει να γίνει πρωταγωνίστρια στην καινούργια του ταινία.

Άλλωστε και στο παρελθόν αρκετοί της είχαν πει να αξιοποιήσει το ταλέντο της. Τελικά βρέθηκε η ευκαιρία, με τον κατάλληλο άνθρωπο. όλα σε ένα για την Δρόσω. Καριέρα και έρωτας.

Τον Δάκη ενσαρκώνει ο αγαπημένος ηθοποιός Σόλων Τσούνης.

Ο Δάκης λοιπόν προτείνει στην Δρόσω να πρωταγωνιστήσει στην ταινία που φτιάχνει. Μια πρόταση που θα φέρει ταραχές στην ζωή όλων. Κυρίως όμως στην σχέση της με τον Κωνσταντή.

Μια σχέση που ουσιαστικά τελειώνει. Βλέπετε ο Δάκης θα μπει δυναμικά στην καρδιά της, και θα τα φέρει όλα τούμπα.

Ο άντρας αυτός όμως που κερδίζει το ενδιαφέρον της Δρόσως είναι απλά ένα πρόσκαιρο καρδιοχτύπι; Ένας χαρακτήρας που ήρθε απλώς για να ξεδώσει από τον δικό του γάμο;

O Κωνσταντής όμως θα είναι εκείνος που θα πληγωθεί περισσότερο από όλους. Για ακόμη μια φορά. Πως θα πνίξει τον πόνο του;

Μα σε μια θάλασσα από αλκοόλ.

Θα αφεθεί στο πολύ ποτό, για να μην σκέφτεται πως καταστράφηκε η ζωή του. Γιατί η ζωή της χωρίς την Δρόσω δεν έχει κανένα νόημα.

Μυρσίνη και Δάκης έρχονται να ταράξουν την ζωή της Δρόσως.

Πάνω που η Δρόσω είχε απελπιστεί μαθαίνοντας την σχέση του Κωνσταντή με την Ζωη, πάνω που είχε χάσει την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους ήρθε να δέσει το “γλυκό” με την έλευση του Δάκη στην ζωή της.

Ο γοητευτικός σκηνοθέτης της αναπτερώνει το ηθικό. Κάνοντας την να ξεχαστεί από τα προβλήματα της και δείχνοντας της έναν άλλον, πιο ενδιαφέροντα τρόπο ζωής.

Κάτι που είχε από καιρό ανάγκη.

Παρασύρεται λοιπόν από την γοητεία του και ρισκάρει ακόμη και την ίδια της την ζωή. Όπως σας είπαμε και σε προηγούμενο spoiler, ο Δάκης δεν είναι αυτό που δείχνει και κρύβει σκοτεινό παρελθόν, αλλά και …παρόν!

Ταυτόχρονα, ο Κωνσταντής την αγαπά ακομη και δεν θα την αφήσει να την κλέψει ο Δάκης. Έχει καταλάβει τι άνθρωπος είναι. Εκείνη όμως δεν τον ακούει. Πως να ακούσει άλλωστε έναν άνθρωπο που πρόδωσε την αγάπη της; Ο Κωνσταντής μάλιστα είναι τόσο απελπισμένος που ζητάει βοήθεια από τον Νικηφόρο.

Εκείνος, άθελα του, θα αποκαλύψει στη Μυρσίνη τη σχέση της Δρόσως με τον Δάκη.

Άλλο που δεν ήθελε η Μυρσίνη. Βούτυρο στο …μοχθηρό ψωμάκι της.

Ο Δάκης ελέγχει απόλυτα με ύπουλα κίνητρα την Δρόσω και φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων.

Η Πηνελόπη όμως έρχεται για να σώσει την κατάσταση, αποκαλύπτοντας στον Κωνσταντή τα κίνητρα της μητέρας τους.

Αγωνία και εξελίξεις που θα φέρουν ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες…


Διαβάστε επίσης »