Τι και αν ο τρίτος κύκλος της σειράς «Αγριες μέλισσες» θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο; Το τηλεοπτικό κοινό έχει μπει ήδη σε ρυθμούς Διαφανίου, όχι μόνο στο άκουσμα της είδησης ότι άρχισαν ήδη τα γυρίσματα αλλά και στη «διαρροή» των ηθοποιών που θα μπουν στο καστ και θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πλοκή του νέου κύκλου!

Ετσι από τον Σεπτέμβριο οι τηλεθεατές θα δουν στο Διαφάνι έναν χαρακτήρα που ξεπηδά από τις σελίδες του βιβλίου «Αγριες μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα». Πρόκειται για ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Ελένης που είχε μπει στη ζωή της και ακούει στο όνομα Ζάχος Λυκογιάννης.

Άγριες μέλισσες: Καινούριες αφίξεις στο Διαφάνι – Παπασπηλιόπουλος και Κουρής εισβάλλουν στον τρίτο κύκλο

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, τον νέο ήρωα της σειράς θα ενσαρκώσει ο Νίκος Κουρής! Ποιος είναι όμως ο Ζάχος που θα κάνει άνω κάτω το χωριό; Πρόκειται για τον γιο μιας γυναίκας, της Μάρως, που ήταν στο πλευρό της Ελένης μετά τον θάνατο της μητέρας της.

 

Κρυφός έρωτας
Και επειδή τα παιχνίδια της μοίρας στο Σταμιρέικο δεν σταματούν ποτέ, ο Ζάχος οφείλει τη ζωή του στον Λάμπρο και στην Ελένη, κάτι που δεν το έχει ξεχάσει. Εκείνος ήταν κρυφά ερωτευμένος με τη μεγάλη Σταμίρη, όμως γνωρίζοντας την αγάπη της για τον Λάμπρο δεν της είχε αποκαλύψει ποτέ τα συναισθήματά του!

Οταν όμως ο Λάμπρος (ως φοιτητής και αργότερα ως δάσκαλος) βγήκε από τη ζωή της, ο Ζάχος τής είχε αποκαλύψει τον έρωτά του, με την Ελένη να τον αρραβωνιάζεται αλλά το ζευγάρι να μην οδηγείται ποτέ στην εκκλησία! Τώρα όμως ο Ζάχος ξαναγυρνά στο Διαφάνι έπειτα από πολυετή απουσία και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί…

Αλλο ένα όμως πρόσωπο, αυτή τη φορά γυναίκα, θα εισβάλει στον τρίτο κύκλο της σειράς! Πρόκειται για τη σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιος Χειλάκης), ο οποίος μετακομίζει στο Διαφάνι αποφασισμένος να σπείρει τον τρόμο και να τιμωρήσει όσους είναι ενάντιοι στη χούντα, αλλά κι εκείνους που έχουν εμπλακεί στον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα.

Με σκοτεινό παρελθόν
Τη σύζυγο του νέου κακού της σειράς, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, θα υποδυθεί η καταξιωμένη ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου (η οποία είναι η σύντροφος του σκηνοθέτη των «Αγριων μελισσών» Λευτέρη Χαρίτου). Η γυναίκα του Μεγαρίτη έχει και αυτή το δικό της σκοτεινό παρελθόν. Μάλιστα το ζευγάρι θα μείνει στο αρχοντικό των… Σεβαστών, το οποίο έχει πια ερημώσει, μια και αυτοί μένουν στη Λάρισα, αλλά σε διαφορετικά σπίτια.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Κουρής και Γιαννάτου δεν θα είναι οι μοναδικοί νέοι πρωταγωνιστές της σειράς, μια και θα υπάρχει και τρίτη δυνατή προσθήκη στο καστ! Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος λοιπόν (ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του) θα ενσαρκώσει τον εκδότη μεγάλης θεσσαλικής εφημερίδας που λόγω της δικτατορίας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα γεγονότα, επηρεάζοντας τις ζωές πολλών άλλων ηρώων.

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από espresso

Αναδημοσίευση από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »