Η Ρένα περνάει στην αντεπίθεση, απειλώντας την Ασημίνα με τον χειρότερο τρόπο, στις Άγριες Μέλισσες. Οι δυο τους θα έχουν μία ατελείωτη κόντρα, την οποία οι τηλεθεατές θα απολαύσουν πολύ σύντομα. Μάλιστα, δε θα αργήσουν να ανταλλάξουν κι αιχμηρά σχόλια από κοντά, με τις συναντήσεις τους να γίνονται τακτικές.

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, η Ασημίνα θα συνειδητοποιήσει πως δε μπορεί να βρίσκεται άλλο δίπλα στον Πέτρο. Η δράση του γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, με αποτέλεσμα η ίδια να φοβάται για την οικογένειά της. Εάν ο Ντούνιας βάλει στόχο τον Πέτρο, αυτόματα θα μπει και η Ασημίνα σε κίνδυνο.

Έτσι, παραιτείται από την εφημερίδα, ζητώντας του απόσταση. Στο μυαλό της τριγυρνά το τελευταίο της φιλί με τον Νικηφόρο, το οποίο αδυνατεί να ξεχάσει. Μόνο που ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια… Η φιλία του με τον Μόρτζο και η ανάγκη του να παραμείνει στη νομαρχία για να διαλύσουν τον Ακύλα, τον οδηγούν στο να παντρευτεί την Ρένα Μόρτζου.

Οι απειλές και η συμμαχία


Η Μυρσίνη και η Ρένα γίνονται αχώριστες φίλες, στις Άγριες Μέλισσες. Παρόλο που ο Νικηφόρος διαφωνεί, η Ρένα συμπαθεί πολύ την μητέρα του και μαζί καταστρώνουν σχέδια, για να κρατήσουν τον Νικηφόρο κοντά τους.

Μάλιστα, η Μυρσίνη δε θα διστάσει να της αποκαλύψει πως ο Σέργιος δεν είναι γιος της Ασημίνας, αλλά της Δρόσως. Τότε είναι που ο πραγματικός πόλεμος θα ξεσπάσει. Σύμφωνα με το TiVi, η Ρένα θα χρησιμοποιήσει το μυστικό αυτό, για να απομακρύνει την Ασημίνα.

Δε θα διστάσει να απειλήσει πως θα αποκαλύψει στον μικρό όλη την αλήθεια, σε περίπτωση που η Ασημίνα πλησιάσει ξανά τον Νικηφόρο. Οι εντάσεις ξεσπούν και το αγαπημένο μας ζευγάρι διχάζεται ξανά. Η Ασημίνα θορυβείται και ο Νικηφόρος προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα…

Author: DIAVASETOReporter Eva


Διαβάστε επίσης »