Δημοσιεύθηκε: 11 Σεπτεμβρίου 2021 16:15

Άγριες Μέλισσες: Η Έλλη Τρίγγου και η Στέλλα Ψαρουδάκη γνωρίζονται πολύ πριν συναντηθούν στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Η Έλλη

Στις 27 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος των Άγριων Μελισσών.

Και η αγωνία κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο βλέποντας τις εικόνες και τα μίνι βίντεο που κυκλοφορούν.

Νέα πρόσωπα έρχονται στη σειρά, τα οποία ήδη έχουν συστηθεί από το Instagram account της σειράς και οι εξελίξεις αναμένονται να είναι… άγριες.

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τους κατοίκους του Διαφανίου και μια νέα οικογένεια εγκαθίστανται στο αρχοντικό των Σεβαστών.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης με τη σύζυγό του Ζωή και τα παιδιά τους Λευτέρη και Κορίνα, θα μείνουν στο σπίτι του Δούκα, με τον Ακύλα να έχει ένα πράγμα μόνο στο μυαλό του.

Να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του. Σύμμαχο σε αυτό θα έχει και τη Μυρσίνη, η οποία θέλει να δει τις αδερφές Σταμίρη να καταστρέφονται.

Η Κορίνα Μεγαρίτη και η Ασημίνα Σταμίρη γνωρίζονται πολύ πριν συναντηθούν στο Διαφάνι

Η Κορίνα Μεγαρίτη είναι η 20χρονη κόρη του Ακύλα, η οποία προσπαθώντας να εγκλιματιστεί στη νέα της καθημερινότητα θα πέσει στα δίχτυα του Μελέτη.

Η μητέρα της Ζωή, δεν εγκρίνει αυτή τη σχέση και κατά συνέπεια ούτε και τον γάμο τους και αυτό θα φέρει σε ρήξη τις δύο γυναίκες.

Στη σειρά ακόμη δεν γνωρίζει τις αδερφές Σταμίρη, στην πραγματική ζωή όμως είναι πολύ καλές φίλες με την Ασημίνα ( Έλλη Τρίγγου).

Και όχι δεν γνωρίστηκαν τώρα, αλλά η φιλία τους πηγαίνει χρόνια πίσω, στο 2014.

Μία φωτογραφία της Στέλλας Ψαρουδάκη στο Instagram μαρτυρά τη σχέση της με την Έλλη Τρίγγου.

Και μπορεί στην πραγματική ζωή να είναι πολύ καλές φίλες, όμως στη σειρά αναμένεται να γίνουν εχθροί, αφού ο πατέρας της θέλει να τις εκδικηθεί για τον θάνατο του Αχιλλέα.


  • #News
  • #Showbiz
  • #Agries Melisses
  • #Έλλη Τρίγγου
  • #Στέλλα Ψαρουδάκη
Διαβάστε επίσης »