Όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες την Τετάρτη 17 Μαρτίου.


Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 17 Μαρτίου – Επεισόδιο 110: Η δίκη του Βόσκαρη συνεχίζεται με την κατάθεση της  Χατζίδου. Θα υπερισχύσει, γι’ ακόμα μια φορά, το μίσος της για την Ελένη ή θα φέρει τον Βόσκαρη προ εκπλήξεων;


Ο Δούκας αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ανέτ το θανάσιμο μυστικό του για τον Σωκράτη, ζητώντας τη βοήθειά της, την ώρα που ο Μελέτης, η Μυρσίνη αλλά και η Αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με τον Σωκράτη. Πώς θα αντιδράσει η Ανέτ;

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη είδηση. Η Δόμνα θα βρεθεί απέναντι από μια αποκάλυψη που θα την συγκλονίσει, ενώ η Δρόσω συνεχίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνοντας μια «βόμβα» στο χωριό.

Τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια της δίκης στις Άγριες Μέλισσες και ποιο θα είναι το τέλος του Μάνου Βόσκαρη;


Στις Άγριες Μέλισσες, τα μάτια όλων είναι στραμμένα στη δίκη του Βόσκαρη και στις καταθέσεις των μαρτύρων που εμφανίζονται στο δικαστήριο. Όσο οι μέρες περνούν, η αγωνία όλων κορυφώνεται μιας και πλησιάζει η στιγμή για να ανέβουν στο εδώλιο ο Βόσκαρης και η Ελένη. Ωστόσο, όλοι ξαφνιάζονται όταν διαπιστώνουν πως η Σοφούλα εξαφανίζεται και δεν δίνει το παρών στο δικαστήριο.

Τις επόμενες μέρες θα δούμε, στις Άγριες Μέλισσες, τη συγκλονιστική κατάθεση της Ελένης, η οποία περιγράφοντας όλες τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του Βόσκαρη ταράζει τη δικαστική αίθουσα. Από την άλλη, όταν έρχεται η δική του σειρά να καταθέσει δηλώνει την αθωότητά του. Ο Βόσκαρης επιμένει ότι όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του. Μιλάει με σκληρά λόγια για εκείνη και προσπαθεί να σπιλώσει το όνομά της και την αξιοπρέπειά της. Όμως κανείς δεν γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του.

Όπως γράφει το περιοδικό MYtv, πρόκειται για μια γυναίκα που γνωρίζει πολλά για όλα όσα έχει κάνει και όσα κρύβει στις Άγριες Μέλισσες. Κι ενώ οι πιθανότητες να βγει νικήτρια η Ελένη από αυτή τη δίκη δεν είναι με το μέρος της, όλα ανατρέπονται. Η Ελένη και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση προσέρχονται στο δικαστήριο για να ακούσουν την απόφαση. Ο αγώνας της Ελένης δικαιώνεται και η λύτρωση έρχεται. Ο Βόσκαρης καταδικάζεται.

Η Ελένη είναι συγκινημένη και σίγουρη πως πια μπορεί να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή, στις Άγριες Μέλισσες, ενώ και η Παγώνα με τον Τόλλια λυτρώνονται. Ο Μάνος Βόσκαρης, όμως, είναι σοκαρισμένος. Τρέμει στην ιδέα πως θα μπει φυλακή.

Ο Βόσκαρης οδηγείται στο κελί για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική τιμωρία του στις Άγριες Μέλισσες. Θα περάσει βασανιστικές και εφιαλτικές στιγμές μέσα στη φυλακή, που ίσως τον οδηγήσουν ακόμη και στον θάνατο.


Διαβάστε επίσης »