Άγριες μέλισσες εξελίξεις: Οι εξελίξεις λοιπόν στις Άγριες μέλισσες τρέχουν και οι αδελφές Σταμίρη θα ξαναβρεθούν κάτω από άσχημες συνθήκες και πάλι.

Τα χρόνια έχουν περάσει και ενώ η Ασημίνα έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου της Σέργιου η Δρόσω έχει αλλάξει εντελώς ενώ η Ελένη αποτελεί ακόμη μέρος της ζωής της Ασημίνας αφού την επισκέπτεται συχνά στη φυλακή και υποστηρίζει τον Λάμπρο που είναι και ο μόνος που της μεταδίδει πληροφορίες για την Ελένη.

Η Ασημίνα καταρρέει στις Άγριες Μέλισσες

. Η Ελένη στην προσπάθειά της να ξεφύγει, κατά τη διάρκεια της απόδρασης, γίνεται πρωταγωνίστρια μιας ακόμη δραματικής στιγμής. Μία σφαίρα που δεν προοριζόταν για εκείνη, την πετυχαίνει κατά λάθος. Και αυτό είναι ένα πολύ τραγικό γεγονός, που θα φέρει κοντά Δρόσω – Ασημίνα και Ελένη βέβαια, στις Άγριες Μέλισσες.

Αμέσως πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Λάμπρος μόλις μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα σοκάρεται και ειδοποιεί αμέσως την Ασημίνα. Οι δύο πιο κοντινοί άνθρωποι της Ελένης είναι δίπλα της. Εκείνη δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η μόνη που δεν είναι δίπλα στη μεγάλη της αδελφή είναι η Δρόσω, που δεν έχει διατηρήσει καμία επαφή τόσο με την Ασημίνα όσο και με την Ελένη.

Ο Κωνσταντής πείθει τη Δρόσω να επισκεφθεί την Ελένη που χαροπαλεύει.

Ο Κωνσταντής άθελά του θα είναι αυτός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη συνάντηση της Δρόσως με τις αδελφές της. Πώς θα γίνει αυτό; Κάποια στιγμή ο μικρότερος γιο του Δούκα και της Μυρσίνης Σεβαστού θα βρεθεί να κάνει βόλτες στην Τρούμπα. Άγριες μέλισσες εξελίξεις

Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής – Μελέτης πέφτουν πάνω στη Δρόσω.

Μάλιστα επισκέπτεται το κέντρο “Χαβάη”, όπου εργάζεται η Δρόσω. Όταν αντικρίζει την όμορφη ξανθιά τραγουδίστρια, αρχικά δεν την αναγνωρίζει. Στη συνέχεια όμως το βλέμμα της θα είναι αυτό που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η Δρόσω είναι μπροστά του και εκείνος αδυνατεί να πιστέψει πώς αυτό το όμορφο κορίτσι βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Άγριες μέλισσες :Ένα τραγικό γεγονός ξαναφέρνει κοντά Ασημίνα – Δρόσω

Αμέσως μπαίνει σε διαδικασία να την προσεγγίσει σε μια προσπάθεια να την πείσει να τ’ αφήσει όλα πίσω της και να γυρίσει στο Διαφάνι. Εκείνη του εξηγεί ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί ντρέπεται. Και τότε ο Κωνσταντής την παρακαλά να επισκεφθεί έστω την άρρωστη αδελφή της που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Η Δρόσω δίχως άλλο παίρνει τη μεγάλη απόφαση να σταθεί στο πλευρό της αδελφής της, γνωρίζοντας ότι και η συνάντηση με την Ασημίνα θα είναι αναπόφευκτη.

Η τραγική στιγμή της συνάντησης μετά από έξι χρόνια

Όταν η Δρόσω θα φτάσει στο νοσοκομείο βλέπει απ’ έξω από το δωμάτιο της Ελένης, την Ασημίνα. Οι αντιδράσεις και των δύο είναι αμήχανες, καθώς η μία δεν έχει συγχωρήσει στη άλλη τις επιλογές και τα λάθη της. Βεβαίως μπροστά στη αγαπημένη τους αδελφή, τα πραγματικά της συναισθήματα δεν θ’ αποκαλυφθούν. Άγριες μέλισσες εξελίξεις

Η συγχώρεση δεν μπορεί να γίνει, το αντίθετο μάλιστα. Οι δύο αδελφές έστω και αν ο χρόνος λειτουργεί ως γιατρός, όπως λέει ο λάθος, διατηρούν την πίκρα και την απογοήτευση η μία για το πρόσωπο της άλλης. Η μόνη βεβαίως που μπορεί να του φέρει πιο κοντά είναι η Ελένη. Εκείνη όμως πρέπει να παλέψει για την υγεία της.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Τι θα γίνει στο επεισόδιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Διαβάστε επίσης »