Άγριες μέλισσες εξελίξεις: Δύο γάμοι που αναμένεται να τιναχθούν στον αέρα από ένα κρυφό έρωτα που σιγοβράζει στο Διαφάνι.

Ο Κωνσταντής αφού είδε τη Δρόσω στην Τρούμπα, δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του τη Δρόσω και είναι αποφασισμένος να τη σώσει και να τη βγάλει από τον βούρκο. Έχοντας αυτό ως μόνη έγνοια, βλέπει όλο και λιγότερο τη Δόμνα, η οποία δεν έχει μάθει να την αγνοούν και αντιδρά έντονα.

Ο Τάκης από την πλευρά του βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο για να μαζέψει χρήματα και να κρατήσει κοντά του τη Δρόσω, αλλά το σχέδιό του για να βγάλει εύκολα λεφτά όχι μόνο στέφεται από αποτυχία, αλλά βάζει σε κίνδυνο και τη δικιά του ζωή και της Δρόσως. Τελικά καταφέρνουν να γλιτώσουν και η Δρόσω συνειδητοποιεί ότι ο άνθρωπος που τη δένει η μοίρα είναι αυτός. Ετσι δέχεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση της και να τον παντρευτεί. Άγριες μέλισσες εξελίξεις

Εκείνη που αντιδρά είναι η Κούλα που πλέον θα έχει συμπαραστάτη τον Κωνσταντή, ο οποίος εξαφανίζεται από το Διαφάνι.

Ξανακατεβαίνει στην Αθήνα και πιάνει τον Τάκη, λέγοντάς του ότι η Δρόσω θα πρέπει να γυρίσει στο χωριό. «Αυτή δεν είναι ζωή για τη Δρόσω», του λέει. «Και ποιος είσαι εσύ που θα πεις τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει; Η Δρόσω είναι μαζί μου. Αρραβωνιαστικιά μου και θα παντρευτούμε. Δεν σου πέφτει λόγος και στρίβε», είναι τα λόγια του Τάκη. Και τότε οι δύο άντρες, κουβέντα στην κουβέντα, καταλήγουν να έρχονται στα χέρια.

Ο Κωνσταντής όμως δεν πρόκειται να το βάλει κάτω. Και θα κάνει μία αποκάλυψη στη Δρόσω που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Τι θα γίνει στο επεισόδιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Διαβάστε επίσης »