Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Δρόσω, επηρεασμένη από τη συνάντηση της με την Ελένη, παίρνει μια μεγάλη απόφαση. «Θα σταματήσω από την Τρούμπα. Θέλω να φύγω από εδώ. Τι λες;», ρωτάει τον Τάκη. «Ναι, Δροσούλα μου. Μαζί να είμαστε και ό,τι θέλεις εσύ. Τι θα κάνω χωρίς εσένα!», της απαντάει εκείνος.

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ο Τάκης τα χάνει όλα … μαζί και την Δρόσω

Ο Τάκης βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο για να μαζέψει χρήματα ώστε να έχουν ένα κομπόδεμα και να κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα. Ομως, το σχέδιό του για να βγάλει εύκολα λεφτά όχι μόνο στέφεται από αποτυχία, αλλά βάζει σε κίνδυνο και τη δικιά του ζωή και της Δρόσως. Τελικά καταφέρνουν να γλιτώσουν και η Δρόσω συνειδητοποιεί ότι ο άνθρωπος που τη δένει η μοίρα είναι αυτός. Ετσι δέχεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση της. «Μου είχες ζητήσει να σε παντρευτώ. Λέω να προχωρήσουμε και να κάνουμε αυτό το βήμα», του αναφέρει κι εκείνος πετάει από τη χαρά του.

Η Δρόσω και ο Τάκης στην σειρά του ΑΝΤ1 ανακοινώνουν την απόφασή τους να παντρευτούν αλλά η Κούλα δεν δείχνει να συμφωνεί. «Γιατί, καλά δεν είστε κι έτσι; Τι τα θέλετε τα παντρολογήματα;», τους ρωτάει, αλλά εκείνοι είναι αποφασισμένοι. Την ίδια ώρα ο Κωνσταντής δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Δρόσω. Δεν μπορεί να χωνέψει ότι αυτό το κορίτσι που ήταν η χαρά της ζωής και το στολίδι του χωριού τους έμπλεξε τόσο άσχημα και θέλει να τη βοηθήσει. Τι κι αν της είπε να γυρίσει πίσω; Εκείνη ήταν αμετάπειστη. Ομως κρατάει το μυστικό της και δεν λέει σε κανέναν για εκείνη.

Η συνάντησή τους στο καμπαρέ της Τρούμπας δεν μπορεί να του βγει από το μυαλό και το γεγονός τον έχει αναστατώσει, κάτι που γίνεται η αντιληπτό από τη Δόμνα. «Κωνσταντή, τι συμβαίνει; Βλεπόμαστε όλο και πιο λίγο και όταν είμαστε μαζί είσαι αλλού;», τον ρωτάει με ένταση. «Τι θες, Δόμνα; Εχω πολλές δουλειές και έχουν πέσει μαζεμένα πολλά τώρα που γύρισε και ο πατέρας μου», της αποκρίνεται απότομα, αλλά εκείνη φαίνεται να είναι ενοχλημένη. Δεν έχει μάθει να της μιλούν έτσι και δεν θα καταπιεί εύκολα μια τέτοια συμπεριφορά. «Αν είναι να μου μιλάς έτσι θα φύγω. Πάω στη Λάρισα. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να πούμε αυτή τη στιγμή. Να ξέρεις όμως ότι δεν συγχωρώ εύκολα». Άγριες Μέλισσες επεισόδια

Ο Κωνσταντής ξανακατεβαίνει στην Αθήνα και είναι αποφασισμένος να βγάλει από τον βούρκο τη Δρόσω. Δεν έχει ενημερώσει κανέναν. Πάει και πιάνει τον Τάκη. «Ακου, αυτή δεν είναι ζωή για τη Δρόσω. Πρέπει να γυρίσει στο χωριό», του λέει. «Και ποιος είσαι εσύ που θα πεις τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει; Η Δρόσω είναι μαζί μου. Αρραβωνιαστικιά μου και θα παντρευτούμε. Δεν σου πέφτει λόγος και στρίβε», είναι τα λόγια του Τάκη. Και τότε οι δύο άντρες, κουβέντα στην κουβέντα, καταλήγουν να τσακώνονται.

Την επομένη, όταν ο Κωνσταντής βρίσκει τη Δρόσω, της λέει μια απρόσμενη είδηση: «Η Ελένη πήρε χάρη. Θα αφεθεί ελεύθερη». Η κοπέλα πέφτει από τα σύννεφα. Δεν πιστεύει ότι η αδελφή της πλέον δεν θα είναι φυλακισμένη και πως όλος αυτός ο εφιάλτης τελειώνει και για εκείνη και για όλες τις αδελφές. Την ίδια στιγμή στο σπίτι των Σεβαστών είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση του Κωνσταντή. «Μα πού μπορεί να πήγε αυτό το παιδί; Αυτός δεν τα κάνει αυτά», λέει η Μυρσίνη. Και ο Μελέτης όμως είναι ιδιαίτερα ανήσυχος, αφού ο Κωνσταντής είναι λίγες οι φορές που του κρύβει κάτι.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Τι θα γίνει στο επεισόδιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Διαβάστε επίσης »