Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα ονόματα έκπληξη που μπαίνουν στη σειρά

Newsteam 0 Comments

Γεωργία Τσιαρλή


ClockDate and time that the article is published or last modified05/08/2021 09:30


Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα ονόματα έκπληξη που μπαίνουν στη σειράOι Άγριες Μέλισσες αναμένεται να επιστρέψουν δυναμικά ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν και του τρίτου κύκλου της σειράς, με ονόματα έκπληξη να μπαίνουν σε αυτή!

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Αντ1, Άγριες Μέλισσες, ετοιμάζεται να επιστρέψει ακόμη πιο δυναμικά καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του Γ΄κύκλου που αναμένεται να σαρώσει και πάλι τη τηλεθέαση όντας  ο πιο συναρπαστικός!

Όπως είναι ήδη γνωστό, στη νέα σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας Μεγαρίτης, τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης, μετακομίζει με την οικογένειά του στο Διαφάνι και συγκεκριμένα στο σπίτι του Δούκα Σεβαστού. Πρόκειται για έναν “σκοτεινό” χαρακτήρα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Τη σύζυγο του Ακύλα, τη Ζωή Μεγαρίτη, θα υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου, κάτι που είναι γνωστό εδώ και καιρό. Όσον αφορά τα παιδιά του ζευγαριού, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “MYtv”, οι ηθοποιοί που θα κληθούν να ενσαρκώσουν τους ρόλους είναι η Στέλλα Ψαρουδάκη και ο Δημήτρης Τσικλής.

Δημήτρης Τσικλής

Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα ονόματα έκπληξη που μπαίνουν στη σειρά

Στέλλα Ψαρουδάκη

Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα ονόματα έκπληξη που μπαίνουν στη σειρά

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες – spoiler: Αυτός είναι ο άντρας που μπαίνει στη ζωή της Ασημίνας

A. Μέλισσες: Αυτός είναι ο χαρακτήρας που πρωταγωνιστεί σε ερωτικό τρίγωνο

Φωτιές: Στάχτη 60.000 στρέμματα δάσους το πρώτο τετραήμερο του Αυγούστου

Διαβάστε επίσης »