Στο «ΒΗΜΑgazino» παραχώρησε συνέντευξη η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τον ρόλο της Δρόσως στις «Άγριες Μέλισσες».
Η Δρόσω, ο χαρακτήρας που ερμηνεύετε, θα βρει τελικά την ευτυχία;

Δεν ξέρω να σας απαντήσω ακόμα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα ήθελα πολύ να τη βρει. Πλέον τη συμπαθώ…

 

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτο! Δείτε τι αποκάλυψε η Μιχαλάκη για τον ρόλο της Δρόσως

 

 

Δεν τη συμπαθούσατε δηλαδή από την αρχή;

Η Δρόσω είναι ένας κόντρα ρόλος για μένα. Και υποκριτικά αυτό είναι τρομερά ενδιαφέρον. Η φετινή σεζόν τη βρήκε να δουλεύει στην Τρούμπα. Από ένα κορίτσι του χωριού μεταμορφώθηκε σε κάτι άλλο και εγώ κλήθηκα πλέον να δομήσω από την αρχή έναν νέο χαρακτήρα. Θυμάμαι κάναμε ειδικό meeting με τον σκηνοθέτη μας, τον Λευτέρη Χαρίτο, ακριβώς για αυτή την αλλαγή στη Δρόσω.

 

 

 

Πως την προσεγγίσατε ξανά;

Προσωπικά, διάβασα αρκετά για την Τρούμπα. Όχι, δεν είδα τα «Κόκκινα Φανάρια». Ο πατέρας μου είναι Πειραιώτης και μου μετέφερε κάποιες αναμνήσεις του. Κάπως έτσι την έπλασα. Θυμάμαι την πρώτη φορά που έγινε η «οπτική μεταμόρφωση» της – ξέρετε, με τα μαλλιά αλά Μπριζίτ Μπαρντό. Όταν με χτένιζαν, λοιπόν, δεν είχα μπροστά μου καθρέφτη. Με είδα για πρώτη φορά όταν πήγα στο μπάνιο. Και είδα μία άλλη γυναίκα στον καθρέφτη. Πολλές φορές χρειάζονται και τα εξωτερικά πατήματα για να χτίσεις έναν ρόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »