Δημοσιεύθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες: αγωνία για τη μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου τη Δευτέρα! Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα πρώτα επεισόδια

Άγριες μέλισσες: αγωνία για

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής πλησιάζει για τις Άγριες Μέλισσες. Ο τρίτος κύκλος της σειράς ξεκινάει τη Δευτέρα στις 22.00 και στόχος του ΑΝΤ1 είναι να μείνει η αγαπημένη σειρά στην κορυφή για Τρίτη σεζόν.

Βέβαια, το έργο του δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού ο ανταγωνισμός φέτος είναι πολύ μεγάλος. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Άγριες Μέλισσες έχουν το μυστικό της επιτυχίας και θα το ακολουθήσουν και φέτος.

Οι ανατροπές, οι ίντριγκες, ο πόνος και οι ιστορίες αγάπης βρίσκονται στην καθημερινή διάταξη. Και μάλιστα σε μία πολύ σκοτεινή εποχή, αυτή της χούντας. Τι θα δούμε τη Δευτέρα;

21 Απριλίου 1967, η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα 7 χρόνια…

Πέντε μήνες μετά, η Δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Η βία κι ο φόβος έχουν σκεπάσει όλη τη χώρα. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν, περιμένοντας ένα θαύμα. Όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου.

Κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών, όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων, που βγαίνει απ’ τη φυλακή, έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας και εκδίκησης.

Στο πλευρό του, ο Μελέτης που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη. Απ’ την άλλη τα μέλη της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουν νέες δουλειές, νέες ζωές, αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να επουλώσουν τις πληγές τους, αλλά και να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων.

Ο εκδότης Πέτρος Ορφανίδης και ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης είναι τα πρόσωπα που θα συνδεθούν άρρηκτα με τις ζωές των αδελφών Σταμίρη.

Kαι θα τους ξυπνήσουν μνήμες απ’ το παρελθόν ή θα τους προσφέρουν μια έξοδο διαφυγής από το ζοφερό μέλλον που απλώνεται μπροστά τους. Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν, ίσως, το ισχυρότερο πλήγμα απ’ τα παιδιά τους.

Η Ελένη και ο Λάμπρος θα βρεθούν ξαφνικά στη δίνη μιας νέας Οδύσσειας. Θα καταφέρουν, και αυτή τη φορά, να βγουν αλώβητοι;

  • #News
  • #Άγριες μέλισσες σπόιλερ
Διαβάστε επίσης »