Δημοσιεύθηκε: 5 Ιουνίου 2021 09:00

Αγγελική - το συγκλονιστικό φινάλε: ο Δημήτρης τρελαίνεται και μαχαιρώνει την Αγγελική! Πώς θα αντιδράσει η Αθηνά;

Αγγελική – το συγκλονιστικό

Ένα συγκλονιστικό φινάλε περιμένει τη σειρά Αγγελική που έκλεψε τις εντυπώσεις φέτος στον Alpha. Ένα φινάλε που θα καθορίσει για πάντα τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το τέλος για την Αγγελική. Μία γυναίκα που βίωσε πολλά και πάλεψε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να τιμωρηθούν εκείνοι που της προκάλεσαν τόσο μεγάλο πόνο.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η αλήθεια έχει έρθει στην επιφάνεια. Οι Αργυροί βρίσκονται σε μεγάλη σύγχυση. Ακόμη και το τεστ DNA έδειξε ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης. Η μεγάλη τιμωρία, για την οποία η πρωταγωνίστρια πολέμησε, θα έρθει. Όμως, οι απώλειες θα είναι πολλές και ο θρήνος μεγάλος.

Ο Δημήτρης έχει βγει πια εκτός εαυτού. Ο γάμος του καταστρέφεται, αφού η Κατερίνα μαθαίνει την αλήθεια και τον απορρίπτει. Εκείνος τρελαίνεται και έχει βάλει στόχο να εξοντώσει την Αγγελική.

Αδιαφορεί για το κόστος και είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Η μεγάλη ώρα φτάνει. Ο Δημήτρης επιτίθεται στην Αγγελική και τη μαχαιρώνει. Η πρωταγωνίστρια θα πληρώσει τελικά με την ίδια της τη ζωή τις αποκαλύψεις της;

Η αστυνομία θα χτυπήσει την πόρτα των Αργυρών, με την Αθηνά να χάνει τον έλεγχο της κατάστασης. Πρέπει να πάρει την μεγάλη απόφαση. Θα αφήσει το παιδί της να συλληφθεί, ή θα τον απαλλάξει από αυτή την σκληρή τιμωρία που θα του επιβάλλει ο νόμος; Η μεγάλη τιμωρία πλησιάζει, με τις απώλειες να είναι πολλές.

  • #News
  • #Αγγελική spoiler

Διαβάστε επίσης »