Δημοσιεύθηκε: 7 Ιουνίου 2021 09:00

Αγγελική spoiler: τι θα συμβεί με την Αθηνά στο φινάλε της σειράς! Ποιος γιος της μπαίνει στη φυλακή και ποιος πεθαίνει

Αγγελική spoiler: τι θα

Την 1η Ιουλίου η Αγγελική θα ρίξει τίτλους τέλους. Κι ενώ όλοι περιμένουν τι θα γίνει με την ηρωίδα της σειράς, πολλά βλέμματα πέφτουν και στο φινάλε της Αθηνάς. Την οποία υποδύεται η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η κατάληξη της Αθηνάς αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό. Θα υπάρξει τελικά τιμωρία για τη μάνα-λύκαινα; Θα τη δούμε να ομολογεί τα λάθη της;

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τελευταίο επεισόδιο όλα όσα θα δούμε να ζει η κεντρική αυτή ηρωίδα θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές. Και η Φιλαρέτη Κομνηνού θα δώσει ακόμη ένα ρεσιτάλ ερμηνείας. Θα αντέξει ή όχι;

Στο μεταξύ, η ώρα της τιμωρίας για τον Παύλο (Ιωάννη Παπαζήση) έφθασε. Ο ατίθασος γιος της Αθηνάς καταδικάζεται για τον φόνο του Σταυριανού. Και μάλιστα χωρίς πραγματικά να ευθύνεται εκείνος για την τραγική κατάληξη του θύματος. Η οικογένεια όμως εκτός από τη φυλάκιση του Παύλου θα ζήσει ένα ακόμη πιο τραγικό γεγονός.

Μη αναστρέψιμες θα είναι οι εξελίξεις στη ζωή του Δημήτρη (Πάνος Βλάχος). Ο γάμος του με την Κατερίνα (Άλκηστις Ζηρώ) τινάζεται στον αέρα. Για τον Δημήτρη ήρθε η ώρα να πληρώσει για ότι έχει κάνει και για τον πόνο που έχει προκαλέσει. Ο θάνατός του θα συγκλονίσει.

  • #News
  • #Αγγελική spoiler

Διαβάστε επίσης »