Δημοσιεύθηκε: 27 Ιουνίου 2021 09:00

Αγγελική spoiler: αυτό θα είναι το συγκλονιστικό τέλος της Αθηνάς! Ό,τι έχτισε το βλέπει να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος

Αγγελική spoiler: αυτό θα

Αποτελεί το πλέον κομβικό πρόσωπο στην Αγγελική. Η Αθηνά θα παίξει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στο φνάλε της σειράς του Alpha.

Όσο πλησιάζουμε στο μεγάλο φινάλε, τόσο μεγαλώνει το σασπένς στην Αγγελική. Και πολλά από τα φώτα πέφτουν πάνω στην Αθηνά, την οποία υποδύεται με μοναδικό τρόπο η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Θα δει με τα ίδια της τα μάτια την οικογένειά της να καταστρέφεται. Τα παιδιά της θα έρθουν αντιμέτωπα τόσο με τον θάνατο, όσο και με τη φυλακή.

Ο Παύλος θα μείνει φυλακισμένος, ύστερα από την παγίδα που θα του στήσει η Τζένη. Ο Νικόλας θα βρεθεί στο νοσοκομείο και ο Δημήτρης θα πει το δικό του αντίο.

Ο γάμος του γιου της Δημήτρη θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία της. Θα εξελιχθεί σε απολυτη καταστροφή. Ένας γάμος που θα λήξει άδοξα και θα σκεπαστεί από ουρλιαχτά τρόμου και πανικού. Η ίδια θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις να σώσει τα σπασμένα, όμως, δε θα τα καταφέρει.

Ακόμη και ο Στέφανος που τόσο τη στήριξε τώρα κι εκείνος της γυρίζει την πλάτη. Δεν την αναγνωρίζει και η Αθηνά καταρρέει.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, η Αθηνά θα σκοτώσει τον Δημήτρη και θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της. Θα βρεθεί στο νοσοκομείο, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Θα επιζήσει, με το φορτίο που θα κουβαλάει μέσα της να είναι τεράστιο. Όλα πια για εκείνη έχουν σβήσει.

  • #News
  • #Αγγελική spoiler
Διαβάστε επίσης »