Δημοσιεύθηκε: 26 Ιουνίου 2021 09:40

Αγγελική spoiler: αυτό είναι το φινάλε για τον Μιχάλη και την Κατερίνα! Θα είναι ξανά μαζί ή όχι;

Αγγελική spoiler: αυτό είναι

To συγκλονιστικό φινάλε στην Αγγελική έρχεται. Όπως και η κάθαρση για τους ήρωες. Κάποιοι θα ζήσουν πλέον ευτυχισμένοι, κάποιοι όχι, κάποιοι… καθόλου.

Δύο από τους ήρωες της Αγγελικής, ο Μιχάλης και η Κατερίνα είναι ένα δίδυμο, το οποίο θα μας απασχολήσει πολύ. Ένα ζευγάρι που μας χάρισαν πολύ όμορφες στιγμές, είτε μαζί, είτε χωριστά.

Ο έρωτας της πρωταγωνίστριας για τον Δημήτρη Αργυρό θα σβήσει μέσα σε μια στιγμή. Ειδικά όταν το παρελθόν του έρθει στην επιφάνεια.

Η Κατερίνα θα προσπαθήσει να μαζέψει τα σπασμένα της κομμάτια. Η δικαίωση έχει έρθει, αλλά η προδοσία που δέχθηκε δεν συγχωρείται. Ο γάμος της με τον Δημήτρη θα λήξει άδοξα. Εκείνος, για να την κρατήσει κοντά του, θα προσπαθήσει να την ναρκώσει. Και θα τα καταφέρει. Μόνο που η Κατερίνα θα συνέλθει και θα μιλήσει, λέγοντας όσα θέλει να πει τόσο καιρό.

Ο Μιχάλης θα σταθεί στο πλευρό της. Με την Κατερίνα να συνειδητοποιεί πως εκείνος είναι το κατάλληλο στήριγμα για εκείνη, στο τέλος της σειράς Αγγελική. Οι δυο τους θα παραμείνουν μαζί, αναπληρώνοντας τον χαμένο χρόνο. Θα σμίξουν ξανά, έχοντας ο ένας σύμμαχο τον άλλο. Το τελευταίο επεισόδιο θα τους βρει να μαζεύουν τα σπασμένα τους κομμάτια παρέα…

  • #News
  • #Αγγελική spoiler
Διαβάστε επίσης »