Αγγελική Νικολούλη: Το νέο τρέιλερ για το Φως στο Τούνελ

Newsteam 0 Comments

Γεωργία Τσιαρλή


ClockDate and time that the article is published or last modified28/07/2021 00:56


Αγγελική Νικολούλη: Το νέο τρέιλερ για το «Φως στο Τούνελ»Η Αγγελική Νικολούλη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχει νέα…στέγη. Η γνωστή παρουσιάστρια αποχώρησε από τον ALPHA με προορισμό το MEGA. 

Η Αγγελική Νικολούλη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το MEGA. Αποχώρησε από το κανάλι του ALPHA, και πλέον είναι στον «αέρα» το νέο τρέιλερ της εκπομπής της.

To «Μεγάλο Κανάλι» ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο. «Να μη λείπει κανείς από το μεγάλο ραντεβού του Φθινοπώρου», αναφέρει σχετικά η παρουσιάστρια στο τρέιλερ.

Η ανακοίνωση του Mega για την Αγγελική Νικολούλη:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες».

Διαβάστε ακόμη: 

Ελληνοτουρκικά – Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα δεν θα παραιτηθεί από το δικαίωμα της αυτοάμυνας»


Διαβάστε επίσης »