• Παρασκευή, 22 Ιαν 2021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τι είπε για Περικλή Κονδυλάτο, Γιώργο Κοψιδά και Κάτια Ταραμπάνκο

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It ήταν σήμερα η Αγγελική Λάμπρη και μίλησε για όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο, τις κόντρες  στο Survivor και τους συμπαίκτες της. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη φιλία με τον Περικλή Κονδυλάτο και όλα όσα έγιναν με τον Γιώργο Κοψιδά και την Κάτια Ταραμπάνκο.

Αγγελική Λάμπρη για Survivor:

«Δεν θέλω να δω επεισόδια από το Survivor. Άλλο το τι ζεις μέσα κι άλλο το τι επιλέγουν να δείξουν. Είδα ένα επεισόδιο και είδα μόνο ανθρώπους που τσακώνονταν και όχι την πλάκα που κάναμε και το κλίμα που υπήρχε. Έμεινα “παγωτό” με αυτά που συμβαίνουν τώρα στο Survivor. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω», αποκάλυψε αρχικά η Αγγελική Λάμπρη.

Και συνέχισε: «Ο Περικλής πια έχει απασφαλίσει. Δεν ήταν έτσι ο Περικλής όταν ήμασταν μέσα. Είναι ένας δίκαιος άνθρωπος που είναι υπέρ της ομάδας και λειτουργεί ομαδικά. Προφανώς έχουν γίνει πράγματα που τον έχουν φθάσει στα όριά τους. Έχει πολύ θυμό ο Περικλής.

Όσο ήμουν στο παιχνίδι αυτό το κλίμα δεν υπήρχε. Το βλέπαμε στην άλλη ομάδα και λέγαμε ότι είμαστε πολύ ήσυχοι. Περνούσαμε καλά και με την Κάτια Ταραμπάνκο και με τον Γιώργο Κοψιδά».

Για την αποχώρησή της η Αγγελική αποκάλυψε: «Ευτυχώς που έφυγα. Δεν θα ήθελα να φθάσω στα όριά μας. Ήμουν ο εαυτός μου, αλλά δεν ήρθα σε σύγκρουση με κανέναν. Ούτε με την Κάτια. Ήμασταν μια χαρά».

Για το περιστατικό με το ρύζι αποκάλυψε: «Και ο Πάνος Καλίδης μουχρίτσα είναι. Θα του το πω μόλις βγει. Δεν είναι ωραίο όταν πεινούν όλοι να μοιράζεσαι με έναν μόνο το φαγητό. Δεν θα ξεχάσω που έψαχνα στα αποφάγια του συνεργείου καλυμμένη με την κουκούλα και δεν βρήκα και τίποτα».

Για τον Τρυαντάφυλλο που έχει αναλάβει ρόλο «ειρηνοποιού» είπε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι σαν μωρό παιδί. Ήταν γκρινιάρης, αλλά καλόκαρδος».

Ενώ, αναφερόμενη στις εντάσεις στην κόκκινη ομάδα είπε: «Ήμασταν όλοι μαζί και η Κάτια με τον Γιώργο ήταν μόνοι από επιλογή. Ετοιμαζόμασταν για το αγώνισμα και ο Γιώργος μας έλεγε “μην γελάτε” και “συγκεντρωθείτε”, αλλά ήταν ένα παιχνίδι. Δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες. Νομίζω ότι η ένταση και τα νεύρα επηρέαζαν την κόκκινη ομάδα. Η ψυχολογία πρέπει να αλλάξει. Θα τους έλεγα να χαλαρώσουν».

Όσον αφορά στις συνθήκες του ριάλιτι είπε: «Δεν με δυσκόλεψε το θέμα τοιυ φαγητού, αλλά του ύπνου. Δεν κάπνιζα για 18 μέρες».


Post Views:
18

Tags
  • Love It
  • Survivor
  • Αγγελική Λάμπρη
  • Κάτια Ταραμπάνκο
  • Περικλής Κονδυλάτος


Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή


Διαβάστε επίσης »