Πολλά τα «γιατί» που βασανίζουν την οικογένεια και τους φίλους της αδικοχαμένης 42χρονης Θέκλας Δημητρίου από την Λευκωσία.
Ο θάνατος της επήλθε μετά από θρομβοεμβολικό επεισόδιο καθώς νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Για τον θάνατο της Θέκλας Δημητρίου απέστειλε κίτρινη κάρτα στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες ο προσωπικός της ιατρός ζητώντας όπως διερευνηθεί το θέμα και ότι πιθανόν ο θάνατος της να συνδέεται με το εμβόλιο της Astrazeneca.
Σύμφωνα με την κα Παναγιωτοπούλου ο θάνατος της 42χρονης κατατάσσεται στην βαθμίδα τέσσερα των κριτηρίων που έχει θεσπίσει ο ΠΟΥ και εκτείνονται από την βαθμίδα ένα μέχρι εννέα, αναφορικά με τον συσχετισμό εμβολιασμών κατά του κορονοϊού και θρομβοεμβολικών επεισοδίων ασθενών.
Ο πατέρας της 42χρονης Θέκλας Δημητρίου φανερά θλιμμένος με τον χαμό της κόρης του μίλησε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» αναφέροντας τα γεγονότα.
Μάλιστα, ανάφερε ότι τη δεύτερη φορά που μετέβη στις Πρώτες Βοήθειες η 42χρονη και βρισκόταν για ώρες στην αίθουσα αναμονής νοσοκόμα της είπε: «Τι βιάζεστε εννά πεθάνετε;».
Την ίδια ημέρα η Θέκλα είχε εισαχθεί στην Εντατική και για τρεις με τέσσερις ημέρες ήταν καλά όπως λέει ο πατέρας της, ο οποίος την επισκεπτόταν και συνομιλούσε μαζί της.
Ξεσπώντας σε λυγμούς ο κύριος Λάζαρος Δημητρίου ανάφερε:
«Δεν το παραδέχονται ότι είναι το εμβόλιο. Η κόρη μου ήταν 43 χρονων, την θαύμαζα και δυστυχώς εφάαν μου την. Για εμένα είναι δολοφόνοι».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Αγανακτισμένος ο πατέρας της

Διαβάστε επίσης »